Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-10-13, 16:33
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από piranha friend Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είπα πως θέλεις να με αδικήσεις βρε συ,απλά προσπαθώ να βρω το λάθος-λάθη μου και να τα διορθώσω.. Πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη σου όπως και όλων των υπολοίπων συνχομπιστών και το καταλαβαίνω ότι γίνομαι κουραστικός μετα ίδια και τα ίσια λάθη.. Όσον αφορά το 80 λιτρο ναι έχεις δίκιο. ΘΑ ανοίξω ε΄να νέο θέμα και εκεί θα καταλάβεις τον λόγο που δεν προχώρησα στην αγορά ενός τέτοιου ενυδρείου.

Μπορεί κάποιος να μου πει το λάθος μου? Τι εννοώ.. Το ξέρω ότι τα 30λίτρα είναι οριακά όσον αφορά όλων των ειδών τα ψάρια.. ΝΑι τα τεστ μου δεν είναι και πολύ εγκυημένα, θα πάρω άλλα..
Προσπαθώ πολύ βρε παιδιά και δεν έχω ευχαριστηθεί κάτι από την αρχή...

Από εκεί και πέρα?
Προμηθεύσου τεστ (κατά προτίμηση υγρά API) ωστε καθε στιγμή να ξέρεις πως είναι το νερό σου
Ξεκίνα με σωστότερα λίτρα.
Τα κατατόπια ήδη τα ξέρεις. Είτε κολλάς ένα ενυδρείο όπως εσυ το θες, είτε βρίσκεις φθηνό & μεταχειρισμενο, είτε πας σε κάτι έτοιμο

Το 30λιτρο άφησε το για καραντινα ή αν θες να το αξιοποιήσεις βάλε red cherry (σε στρωμένο βυθό)

Τα Killifish που επέλεξες, θέλουν κατ ελάχιστο 20λιτρα. Θεωρώ όμως πως τα λίτρα αυτά προϋποθέτουν
1. Να μην στραβώσει ποτέ και τπτ
2. Να είσαι από πάνω τους 16 ώρες το 24ωρο και τις άλλες 8 ώρες να παρακαλάς να μην συμβεί το παραμικρό

Και δεν ειναι θέμα να ανοίξεις νέο ποστ, για το ενυδρείο κλπ
Το θέμα είναι να κατασταλάξεις σ αυτά που θές, σ αυτά που πρέπει και σ αυτά που μπορείς...κι όλα αυτα να συνδιάζονται

Καλή συνέχεια (Κάνε μετρήσεις, γιατί ίσως να χρειάζεσαι άμεσα μπόλι). Κανείς μας δεν κουράζεται...αρκεί απ τα 10 που λεμε, να μενει έστω το 1
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02627 seconds with 10 queries