Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 18-10-13, 13:38
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Σεναριο που σκεφτομαι να συνεβαινε στη δικη μου δουλεια:
Ηχογραφω ενα δισκο και η κιθαρα δεν ακουγεται καλα, οπως σε αλλες δουλειες.
Εγω ... περα βρεχει.
Καθεται λοιπον ο εργοδοτης μου (συνθετης), που δεν ειναι και δουλεια του, και ψαχνει τι φταιει και κατεληγει οτι φταινε οι χορδες οι οποιες δεν γραφουν ημερομηνια ληξης, αλλα ειναι γνωστο οτι εχουν 6 μηνες ζωης μετα την κατασκευη τους απο το εργοστασιο. Μετα αρχιζουν και οξειδωνονται ακομα και μεσα στο κουτι, και πεφτει η αποδοση τους. Τις βαζεις καινουριες στην κιθαρα και ακουγονται σαν παλιες.
Αποφασιζω και εγω (αντε γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες) και μιλαω στον προμηθετη μου και του λεω, "το και το", οι χορδες που μου εστειλες ηταν πολυκαιρισμενες και δεν παιζουν καλα.
Ο προμηθευτης μου, αρνείται οτι ισχυει αυτο με την οξειδωση των χορδων και δεν μου εγγυαται οτι αυτες που θα μου στελνει θα ειναι φρεσκιες.

Τωρα εγω τι πρεπει να κανω?
(?) Να πω εκεινου που με πληρωνει να του παιξω κιθαρες και να ειναι καλες, οτι ξερεις κατι "δεν το αναγνωριζει ο προμηθευτης μου και δεν μπορω να κανω κατι επ'αυτου. Κοψτο λαιμο σου"?
Θα πληρωθω? Θα με ξαναφωναξει για δουλεια?
Να τον βριζω κιολας που ειναι ψειρας στη δουλεια του και πληρωνει αδρα για να την κανει καλα και τωρα "ψωνιζει" απο αλλους που κοβουν το λαιμο τους να βαζουν φρεσκιες χορδες?
Που θα βρω λεφτα να αγορασω κανενα τεστ?
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01512 seconds with 10 queries