Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-10-13, 22:22
Το avatar του χρήστη stanisalus18
stanisalus18 Ο χρήστης stanisalus18 δεν είναι συνδεδεμένος
Το πολυεργαλείο

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
ω ρε φιλε,τι ειπες τωρα!ξερεις ποσες φορες εχω σκεφτει να παω να τη μαθω;κιακομα δεν εχω αξιωθειελπιζω να βρεθει καποιος...
Χα Υπάρχουν σχόλες, ξέρετε, που διδάσκουν την ελληνική νοηματική γλωσσά, με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε αρκετές. Βοηθάει πολύ να την μάθετε αν γνωρίζετε κωφά άτομα και κυρίως αν κάνετε παρέα μαζί

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Δύσκολο, αλλά αν χρειαστεί θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορούμε να συνεννοηθούμε!
Μπορούμε να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε αν υπάρχει θέληση και κυρίως υπομονή από τα άτομα που συμμετέχουν στη συζήτηση, το ίδιο ισχύει και με όλες τις γλώσσες του κόσμου (αυτό βεβαία πιστεύω εγώ)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lefki Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγω θελω να την μαθω, αλλα ολο το αμελλω. Εχουμε μαθει απο μικροι να μαθαινουμαι αγγλικα,γαλλικα,γερμανικα και ενα σωρο αλλες αλλα οχι την νοηματικη επειδη θεωρουμε δεν μας χρειαζεται. Εγω πολυ θα ηθελα να την ξερω κ αν καποιος εδω ξερει δηλωνω συμμετοχη. Παντως κ καποιος στην συναντηση σας να μην την ξερει σιγουρα θα βρεθει τροπος συνεννοησης.
Δεν συγκρίνεται η γνώση των αγγλικών και των γνωστών γλωσσών με το να γνωρίζει κάποιος τη νοηματική γλώσσα (υπάρχουν πάρα πολλές νοηματικές γλώσσες, ξέρετε, ελληνική, αγγλική, κάθε χώρα έχει την δικιά της γλώσσα, υπάρχει και η διεθνής νοηματική γλώσσα κιόλας) Τα αγγλικά και οι γνώστες γλώσσες χρησιμοποίουνται από εκατομμύρια άτομα και είναι αναγκαίες πολλές φόρες, η νοηματική διαφέρει, χρειάζεται περισσότερο για την επικοινωνία με τα κωφά άτομα, δεν βλέπετε συχνά άτομα κωφά στη καθημερινή ζωή για να τη χρειαστείτε γενικά.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaspiou Εμφάνιση μηνυμάτων
θέλετε να καλεσω ατομο με γνωση της νοηματικης;
Όχι δεν θα χρειαστεί στη περίπτωση μου, θα καταφέρω να συνεννοηθώ μαζί σας πιστεύω αν με δεχτείτε και εσείς στη παρέα σας. Ευχαριστώ πάντως

-------------------------

Ελπίζω να καταφέρω και εγώ να έρθω από κει (αμάν με αυτές τις αναθεματισμενες υποχρεώσεις που έχουμε στιγμές-στιγμές) Θα χάρω πάρα πολύ να σας γνωρίσω όλους σας από κοντά κιόλας, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα ψαρό-συνάντηση πιστεύω. Διαφέρει να σας διαβάζω από δω στο φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό με το να σας γνωρίσω από κοντά. Κι ας μην έχω κάποιο ενυδρείο αυτή τη στιγμή
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01683 seconds with 10 queries