Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-10-13, 15:43
Το avatar του χρήστη afroditoula
afroditoula Ο χρήστης afroditoula δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
μια χαρα ειναι τα 120 για μονομαχους.παντως πριν πας να αγορασεις κοιτα και στις αγγελιες,η βαλε μια αγγελια για 120ρι με η χωρις εξοπλισμο.υπαρχουνε πολλα μεταχειρισμενα που ειναι σε αριστη κατασταση και ειναι τσαμπα λεφτα να παρεις καινουριο,αν μπορεις να το βρεις στη μιση τιμη.δυστυχως δεν εχω κιεγω τοσο μεγαλο ενυδρειο,αν ζηταγες λιμνη 260λιτρα το συζηταγαμε
χαχα...να την κρατησεις...και να την μεγαλωσεις καποια στιγμη...πρεπει καπου να πινεις καφε οταν θα εχεις παρεα...θα δω τι θα κανω με το ενυδρειο....
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλως ηρθες στο κλαμπ
thanx....:Pβασικα οταν εφερα το μεγαλο και το εβαλα στο σαλονι πριν αρχισει να δουλευει και καταληξει με διαρροες....σκευτομουν οτι ηταν πολυ μικρο....:Pοποτε καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα...και εκτος αυτου εκει που η μαμα δεν ηθελε καν να το βλεπει...κατεληξε να θελει ενα και στην κουζινα της...
-------------------------
οταν μιλαμε για τροφη και λεμε αρακα και καροτα...εννοουμε τα δικα μας φαγητα????ωμα???

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 16-10-13 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01265 seconds with 10 queries