Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul
Μαζι σου ειμαι, αλλα και εγω τα ιδια σκεφτομουν, μεχρι που μου την εδωσε στα νευρα να ανοιγω το eheim 2213 καθε 15 μερες και το εκανα το εξοδο (το οποιο δεν ειναι πολυ μεγαλο, με κανενα 60-70 αρι παιρνεις και τα παρελκομενα). Και δεν το μετανοιωσα καθολου.
Απλα αν το καλοσκεφτεις, θα την παρεις καποια στιγμη αν σου μπηκε το μικροβιο του χομπι. Σιγουρα θα θελεις να δοκιμασεις διαφορους βιοτοπους και σιγουρα θα σου λυσει τα χερια μια οσμωση.
|
Σίγουρα και συμφωνώ μαζί σου αλλά πραγματικά για να μπω σ'αυτο το έξοδο θα ήθελα να το δικαιολογήσω κατά κάποιον τρόπο με το να την έχω και για πόσιμο νερό διαφορετικά δεν θα μπορούσα να την πάρω γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και για να μπεις σε ένα έξοδο πρέπει να γλυτώνεις κάτι άλλο.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
10 ΚH δε νομιζω να μαλακωνει με τυρφη, εκτος κι αν το γυρναει σε κανα κιλο υρφη κανα μηνα...
Την τυρφη δεσ τη σα συμπληρωμα αν εχεις ψαρια που θελουν τανινες και οξινο μαλακο τσαγακι, οχι σαν τροπο για αποσκληρινση.
για co2 αν εννωεις ταμπλετες, μη βαζεις πραγματα που δεν ξερεις ουτε τι περιεχουν ουτε τι επιπτωσεις μπορει να εχουν. Φτιαξε ενα με μαγια και ζαχαρη και κανει μια χαρα δουλεια.
|
Καθόλου δηλαδή δεν θα μπορέσω να προσφέρω έστω κάποιες καλύτερες συνθήκες; όσον αφορά το co2 είναι της sera co2 start που είναι οι ταμπλέτες που μπαίνουν σε εκείνη την ειδική θήκη, απλά για αρχή και στην συνέχεια έχω βρει την πατέντα με τα 3 ή 2 μπουκάλια από το ebay δηλαδή με την μαγειά αλλά λίγο πιο ολοκληρωμένο το σύστημα.