Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
αν αποφασισεις να βγαλεις τα ψαρια και να βαλεις γαριδες οπως σου ειπα(που ειναι η καλυτερη λυση) ειμαι στη διαθεση σου μεχρι τις 13 του μηνα γιατι τοτε φευγω να το φερεις και αποδω το σαβατοκυριακο αν θελεις,να σε βοηθησω να το στησουμε και να γινει ενα πολυ ομορφο γαριδαδικο.η εστω να κρατησεις μονο 2-3 αρσενικα γκαπυ.εχω και φιλτρακι εσωτερικο που δεν το χρησιμοποιω,αν θελεις να κανεις την αλλαγη που σου ειπα.δωρεαν φυσικα 
δεν ξερω πως ειναι χωρις καπακι και αν μπορεις να το βγαλεις,αλλα αν μπορεις,μπορω να σου δωσω και εναν υακινθο του νερου να βαλεις στην επιφανεια,που ανθιζει κιολας οταν μεγαλωσει και θα κανουν παρτι οι γαριδες  (δες φωτογραφια του φυτου παρακατω)
οτι και αν κανεις,το καλοκαιρι και οχι μονο,θα χρειαστεις και controller με ανεμιστηρακι για ψυξη.ειδικα σε αυτα τα λιτρα επιβαλεται.οποτε ξεκινα να ψαχνεσαι απο τωρα καλυτερα για stc-1000.(γραψτο στην αναζητηση πανω)
|
ενα
μεγαλο ευχαριστω στον kgf12345 για την υποστηριξει που ειχα απο κοντα .με συμβουλεψε , μου ελεισε τις αποριες μου , και μου εδωσε φυτα για το ενυδρειο και υλικο για το φιλτρο μου . και εσας ολους εδω μεσα για τις συμβουλες .