Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-10-13, 11:58
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

κανεις λαθος,δεν ειναι κραξιμο.αλλα ρωτας,σου απανταμε ολοι,και τελικα κανεις το δικο σου.οποτε δεν εχει νοημα το θεμα.μιλωντας για μενα παντα,εδω δεν ειμαι γιατι με νοιαζει ο καθενας που μπαινει και ρωταει,αλλα γιατι με νοιαζουν τα ψαρια.τωρα αν με πολλους συμφωνουμε και εχουμε κοινο χομπι,ακομα καλυτερα.

η απαντηση στο ερωτημα σου,ειναι ναι,θα μπορουσες να πεις σε οποιον σου εκανε το δωρο,οτι δεν εισαι ετοιμος να δεχτεις ψαρια ακομα,και ειναι κριμα να βασανιστουνε.αν δεν ηθελες με κανενα τροπο να το κανεις αυτο,θα μπορουσες (αν ειχες διαβασει τα υπομνηματα), να βαλεις μια αγγελια και να ζητησεις μπολι επειγοντως,ωστε να μην εχουν σοβαρο αμεσο προβλημα τα ψαρια.

αντι γιαυτο,ενω εχουμε ξεκινησει ολοι και απανταμε με μονο σκοπο να βοηθησουμε καταρχην τα ψαρια και μετα εσενα, μας τη λες κιολας γιατι "κραζουμε".

εσυ τι θα εκανες?δε θα "εκραζες"?

βαλε λοιπον αγγελια τωρα που εχεις τα ψαρια γραφοντας την περιοχη σου,μηπως βρεθει καποιος να σου δωσει,και αφου μπολιασεις το φιλτρο σου,κατσε διαβασε το προφιλ των ψαριων σου για να δεις γιατι εκανες λαθος που τα δεχτηκες.
http://www.seriouslyfish.com/species...irodon-innesi/

κιεμενα μπορει να μου φερουνε μια φωκια δωρο,αλλα δε σημαινει οτι θα τη δεχτω κιολας.

απτην αρχη ειπαμε οτι τα 30 λιτρα ειναι δυσκολα στη συντηρηση.δεν το ακουσες.
σου ειπαμε να διαβασεις τα υπομνηματα,δεν το ακουσες.
σου ειπαμε να μη βιαστεις να βαλεις ψαρια και να διαβασεις,δεν το ακουσες.

σε 15-20 μερες θα ανοιξεις θεμα και θα λες βοηθηστε πεθαινουν τα ψαρια μου.

παρε και θερμαντηρα τωρα που πηρες τα ψαρια...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01434 seconds with 10 queries