Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma
Ευχαριστώ!
Μια που το ανέφερες, θα ήταν πολυ χρήσιμος ο αντίστοιχος πίνακας με τις θερμοκρασίες & τα ταίσματα και για τα fancy 
|
Περιπου ιδιος ειναι. με λιγο λιγοτερη ποσοτητα τροφης.
Απλα δεν σταταμε το ταισμα το χειμωνα, αφου για αυτα τα ψαρια δεν αφηνουμε να πεσει η θερμοκρασια, σε επιπεδα διακοπης σιτησης.
Εξαλλου μπορουμε με την παρατηρηση να δουμε και μονοι μας τα ψαρια αν πεινανε* και να προσαρμοσουμε το ταισμα.
* ΟΚ ποτε δε χορταινουν τα χρυσοαψαρα

, αλλα βλεπουμε την κινητικότητα τους, το κατα ποσο κυνηγανε το φαι κλπ, και καταλαβαινουμε ποσο να ταιζουμε.
Βασικα ενα ενυδρειο στημενο σε νορμαλ οικιακο χωρο, δεν κατεβαζει θερμοκρασια σε επιπεδα που θα πουμε να κοψουμε το ταισμα.
Απλα μειωνουμε καπως το πολυ ταισμα το χειμωνα, και το καλοκαιρι ταιζουμε φουλ.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.