Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #52  
Παλιά 01-10-13, 18:16
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από evina Εμφάνιση μηνυμάτων
τώρα σκέφτομαι βοήθησε όντως το αλάτι;; ή τα πιο αδύναμα ψάρια την πλήρωσαν τελικά??

δεν αποκλειεται να βοηθησε.και σιγουρα τα πιο αδυναμα την πληρωσαν,ετσι γινεται παντα.παντως αν δεν θελεις να προχωρησεις σε αντιβιωτικα ακομα μπορεις ανετα να κανεις μια ελαφρια θεραπεια με μελαφιξ και πιμαφιξ οπως σου ειπα παραπισω.θα τα βοηθησει τα ψαρια και δεν χρειαζεται καν να βαλεις ανθρακα μετα η να αλλαξεις τη ρουτινα των αλλαγων σου.θα αφαιρεθουνε με τις αλλαγες.

Το πάθημα μάθημα πάντως και η καραντίνα επιβάλλεται!!!
κοιτα η καραντινα βοηθαει πολυ,αλλα προυποθετει προσοχη για να μην μεταφερεις τυχων ασθενεια απτο ενα ενυδρειο στο αλλο.δηλαδη σε περιπτωση οπως η δικια σου, οπου φαινεται να υπαρχει μεταδοτικη ασθενεια(αλλα και σε πιο ελαφριες περιπτωσεις)πρεπει να εχεις και αποχη αποκλειστικα για την καραντινα,χερια καθαρισμα αν ερθουν σε επαφη με το νερο πριν τα βαλεις και στο αλλο η ταισεις,κλπ.

μαλιστα σε μια συζητηση που ειχα με τον delta(και μετα το διαβασα κιολας σε σχετικα αρθρα γιτι μου φανηκε ενδιαφερον)ελεγε οτι οι εκτροφεις πολλες φορες εχουνε τις καραντινες ακομη και σε αλλη πολη για να αποφυγουνε μεταδοση ασθενειας κλπ.

ενταξει αυτο μπορει να ειναι καπως υπερβολικο για εμας(η τεσπα,μη πρακτικο),αλλα σε γενικες γραμμες η καραντινα μπορει να σωσει κατασταση,με καποια προσοχη.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01887 seconds with 10 queries