Telikα πηρα τον αραγωνιτη την προηγουμενη εβδομαδα, και το εστησα, ο βραχος ειναι 4κιλα ζωνατνος + 1κιλο νεκρος, γυρνουσε εδω και 2 εβδομαδες με αλατονερο, ο αραγωνιτης ειναι
Caribsea Ocean Oolite (Ζωντανός Αραγωνίτης) , η κοκκομετρία του είναι 0.25 - 1mm , ο μονος που βρηκα σε μικρη συσκευασια. Το προβλημα μου ειναι, ειτε επειδη η τουνζε 6015 1800λιτρα/ωρα + φιλτρο 350λιτρα/ωρα στην πλατη ειναι πολλα λιτρα, ειτε επειδη ο αραγωνιτης ειναι πολυ ψιλος, οτι ο αραγωνιτης οπως φενεται και στις φωτο ανακατευεται πολυ....
Εχω αλλαξει παρα πολλες θεσεις στην tunze αλλα δηστυχως το προβλημα παραμενει, και δεν ξερω τι να κανω....Να μπω σε αλλα εξοδα και να παρω αλλη αντλια δεν θελω και δεν ξερω αν ειναι σωστο γιατι με μονο την κοραλια 900 πιστευω οτι θα υπαρχουν νεκρα σημεια απο κυκλοφορια στο ενυδρειο. Σκεφτομαι να μειωσω με καποιον τροπο την κυκλοφορια στον tunze ειτε κλεινωντας με εποξικη καποιες οπες εισοδου νερου (αλλα ειναι μονιμη λυση και δε ξερω αν ειναι σωστη), ειτε με καλτσα γωρω απο τον κυκλοφορητη που μου ειπανε σε καποια αλλο φορουμ-πολυ πιο ευκολη και οχι μονιμη λυση, αλλα επισης και πολυ "ασχημη"...
Καμια αλλη ιδεα?