Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sofos76
Όχι δεν έχω, Έχω ακούσει πολλά και διαβάσει ακόμα περισσότερα για τα φίλτρα βρύσης και ειλικρινά με μπέρδεψαν τόσο πολύ που έβγαλα το συμπέρασμα (μπορεί λανθασμένο) ότι για να πας σε φίλτρο που όντως κάνει δουλειά θες πάνω από 1000 ευρώ 
|
φυκια για μεταξωτες κορδελες...
Τις εποχες του τελεμαρκετινγκ μπορει, την εποχη της πληροφορησης με τιποτα!
Ακομα και να το κανεις custom και να χωσεις και οσμωσεις και uv και οτιδηποτε υπαρχει και δεν υπαρχει δε φτανει με τιποτα τετοια τιμη, εκτος κι αν μαζι με το "φιλτρο που κανει τη δουλεια του" δινουν δωρο κι ενα iPhone5S οποτε ειναι το δωρο που κανει αυτα τα λεφτα

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Σοφο δεν χρειαζεσαι φιλτρο εσυ.
|
αν επιμενει να κανει αλλαγες με τη βρυση προσωπικα πιστευω οτι θα του λυσει πολλα προβληματα, και οσον αφορα το χλωριο, και οτι θα εχει σωστο φιλτραρισμα αλλα και ελεγχο ροης
Τωρα αν θες να του πεις να παρει οσμωση αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Παράθεση:
* Δεν πιστευω οτι ποτε στα ενυδρεια μου δεν μεταφερθηκε παρασιτο Ικ, αφου δεν κανω ποτε καραντινα τα νεα ψαρια κλπ ουτε προσεχω μεταξυ των ενυδρειων σφου εχω κοινα συνεργα κλπ. (δεν το συνιστω σε κανενα)
Παρολο αυτα δεν εχει εμφανιστει ποτε σε ενυδρειο μου Ικ.
|
μια απο τα ιδια, αλλα δεν πιστευω να εχει μεταφερθει ποτε σε ενυδρειο μου...
Δε θα επρεπε να το βλεπω σαν μικρους λευκους κοκκους? (εστω πανω σε καμια ριζα η στο νερο ή στο βυθο? )
-------------------------
Σοφο: ετσι πληροφοριακα (υπαρχουν βεβαια δεκαδων ειδων)
τι πιο ολοκληρωμενο απο αυτο?
http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=30128
μεχρι kdf και αποσκληρινση εχει...
αν του βαλεις και μια μεμβρανη και μια uv (το ακρο αωτο της υπερβλης ειναι βεβαια, δε ζουμε στην Ινδια) τοτε μπορεις να φιλτραρεις και νερο υπονομου και να το δωσεις σε βρεφος