Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-09-13, 13:59
lionor Ο χρήστης lionor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Υστερα απο αρκετο διαβασμα και προσεκτικη μελετη του χρυσοψαρου θα συμφωνησω με την αρχικη αποψη του Σωκρατη, οτι μαλλον προκειται για αλλαγη χρωματος. Ειδα δηλ. αλλαγες και στο σωμα του πανω, π.χ. εχουν σκουρηνει λιγο τα χειλη στο στομα του, σε σχεση παντα με το πως ηταν οταν το ειχα παρει.

Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι ανεβαινει συνεχεια στην επιφανεια και ρουφαρει αερα (κανει συνεχεια μπουρμπουληθρες)
Οξυγονωση εχω καλη πιστευω αφου και αναταραξη υπαρχει απο την εξοδο του φιλτρου και εξτρα αεραντλια εχω και μαλιστα δυνατη. Εαν συνυπολογισω οτι λογικα δεν εχω αμμωνια, και λεω λογικα γιατι εχω καποιες αμφιβολιες για το ποσο καλα μετρανε τα τεστ, κατεληξα οτι υπαρχει περιπτωση να οφειλεται στα...flakes που τρωει. Πριν κανα 10ημερο, ξεκινησα να τους δινω τα sera godly. Παρατηρω λοιπον οτι μολις φαει, αρχιζει να ανεβαινει στην επιφανεια και να ρουφαει αερα. Δηλ. αυτο το κανει αμεσως μετα το φαγητο.
Θα το παρακολουθησω ακομα λιγες μερες, για να βεβαβαιωθω οτι ισως αυτο να ειναι η αιτια που το κανει, ισως να φταιει οτι ταιζω πολυ....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01460 seconds with 10 queries