Φιλε μου σε ποιο σημειο διαβασες οτι εγω λεω οτι τα προφιλ των ψαριων ειναι αχρηστα,και μονο οποιος εχει το ψαρι δικαιουτε να εκφερει αποψη?Πριν 3 ποστ ειπα οτι αν ο Σπυρος μου πει αυτο που κανω ειναι λαθος για τις φροντοζες μου,ασχετα αν ειχε ποτε αυτα τα ψαρια,εγω ειπα θα ακολουθησω αμεσως την δικη του συμβουλη.
Εγω μιλαω για συνχομπιστες ειτε ειναι πολυλογαδες

ειτε θελουν να εχουν πολλα ποστ,ειτε θελουν να κανουν το κομματι τους,ειτε δεν ξερω τι αλλο,συμβουλευουν για ενα ψαρι,που το διαβασαν μονο στο προφιλ τους.Ενω πριν ενα μηνα δεν ηξεραν τον κυκλο του αζωτου.Τοτε δεν χρειαζονται να γινονται κουβεντες,ας τους πασαρουμε το προφιλ των ψαριων,και ας κοψουν τον λαιμο τους μετα.Και ολα αυτα συμβαινουν κατα κανονα σε νεοεισελθοντες χομπιστες,που ακομα καλα καλα δεν ξερουν τα κατατοπια,αμεσως να τους αρπαξουμε απο την μυτη τους ασχετους,ξεχνοντας οτι και εμεις καποτε ειμασταν ασχετοι.
Εισαι και εσυ τακτικος στο φορουμ,και βλεπεις τι αρλουμπες λενε μερικοι,η μονο εγω τα βλεπω?Ισως να ειναι και ετσι,δεν ξερω,αλλα εγω οτι σκεφτομαι το λεω,και κρινομαι απο αυτα που λεω.Με οοολους καλα δεν μπορει να τα εχεις,και δεν θα πω τιποτα ,για να ειμαι αρεστος,θα πω αυτα που πιστευω,και σε οποιον αρεσω

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος
Τώρα που ξαλαφρώσαμε
να την βγω και λίγο στον φίλο μου τον Σπύρο-ψείρα
και τα βαρέα μέταλλα που μπορεί να περιέχει το νερό ?
Και βέβαια Σοφοκλή τώρα που "μορφώθηκες" 
υπάρχει η λύση να δώσεις τα ψάρια σου
και να σου εξηγήσω πως μπορείς στα λίτρα σου να φτιάξεις ένα υπερθέαμα
με αφρικάνικες κιχλίδες 
|

σε παω οπως ελεγε και ο μακαριτης