Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 26-09-13, 12:36
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator
 
Εγγραφή: 27-07-2011
Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 6.123
Προεπιλογή

Παράθεση:
Επειδη τα γραπτα μενουν,ριξε μια ματια εδω,http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=73381και θα καταλαβεις που πρεπει να ειμαστε απολυτοι και που οχι.Ναι αυτος ο φιλος δεν πρεπει να βαλει μεσα οσκαρ.Τωρα αν θελει να βαλει εγω τον παραταω,και ας κανει οτι θελει.Αλλα παιδια σαν τον σοφο,που βλεπω οτι θελουν να μαθουν ,και εχουν οριακα τα λιτρα,αν μπορω και ξερω,τον κραταω και του δεινω να καταλαβει τι τον περιμενει.
Πουθενα βρε δεν ειμαι απολυτος και ουτε αναφερομαι σε συγκεκριμενο παραδειγμα. Γενικα μιλαω, οπως ειπα πριν και η γνωμη μου εξακολουθει να ειναι οτι ειναι καλυτερο να ειμαστε προετοιμασμενοι πριν φιλοξενησουμε καποιο ζωντανο, να εχουμε κατανοησει τις αναγκες του και να ειμαστε προθυμοι να ασχοληθουμε με αυτες, παρα να βαλουμε ενα ψαρι στο ενυδρειο μας με "προοπτικη" οτι "μαλλον" θα στησουμε το ενυδρειο που απαιτειται ανα περιπτωση.

Υπαρχουν ατομα που εστησαν τερατα γιατι φιλοξενησαν ενα ειδος σε μικρο σχετικα ενυδρειο στην αρχη, το αγαπησαν και μετα καταλαβαν οτι ειναι ευτυχισμενα σε περισσοτερα λιτρα απο αυτα που ειχαν. Αυτοι αξιζουν συγχαρητηρια. Υπαρχουν, ομως και αλλοι, που πιστευουν οτι τα ψαρια τους ειναι ευτυχισμενα, εστω και αν τους εχουν προσφερει απλα μια υδατινη φυλακη, χωρις να εχουν ψαξει λιγο παραπανω για καποιες πληροφοριες. Και δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενες περιπτωσεις, απλα σε πραγματα που βλεπω ανα καιρους.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01546 seconds with 10 queries