Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-09-13, 00:04
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

προτεινω να τα δωσεις πισω ολα,να στρωσεις το ενυδρειο σου σωστα και μετα αν θες μεγαλα ψαρια,μπορεις να βαλεις ενα οσκαρ.

http://www.seriouslyfish.com/species...tus-ocellatus/

"An aquarium with base dimensions of 120 ∗ 60 cm? is just about big enough to house a single adult. Youʼll need something considerably larger if you want to keep it in a? pair or community setting."

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sofos76 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι διάβασα σε τι πάω να μπλέξω.

δε νομιζω...
διαβασε αυτο
http://www.seriouslyfish.com/species...tus-ocellatus/

τα Oscar και τα pleco τα πήρα την επόμενη μέρα από την πρώτη αλλαγή του νερού και την συντήρηση τον φίλτρων πριν 10 μέρες.
πως ακριβως εκανες τη "συντηρηση" και την αλλαγη?γιατι εκει μαλον την εκανες...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sofos76 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπότε θεωρό και τα λίτρα μου είναι ικανοποιητικά για να συμβιώσουν τα oscar με άλλο 1-2 είδη και μου αρέσουν αρκετά σαν ψάρια.
σοφοκλη,μη με παρεξηγησεις που θα στο πω ωμα,αλλα πρεπει να στο πω γιατι το θεμα σου θα το διαβασουν και αλλοι καινουριοι στο χομπυ που ισως θελησουν να δοκιμασουν το ιδιο...

κιεγω θεωρω οτι στη μπανιερα μου μπορω να φιλοξενησω μια φαλαινα,αλλα αυτο δε σημαινει οτι μπορω

ασχετα απτο ζητημα του ενυδρειου σου που κατα τη γνωμη μου ειναι ακαταλληλο για τον αριθμο και κυριως το ειδος των ψαριων που θες να κρατησεις,
υπαρχει και το θεμα του φιλτρου σου,που φαινεται να ειναι αστρωτο.
μεχρι να μπολιασεις και να στρωσει το φιλτρο σου δεν θα επρεπε να υπαρχει τιποτα ζωντανο εκει μεσα.γιατι πολυ απλα βασανιζεται.(μιλαμε για νιτρωδη που προκαλουνε φρικτο θανατο)

μονος σου παραδεχτηκες οτι στο παρελθον εκανες λαθη(οπως οι περισσοτεροι απο μας) λογω ενθουσιασμου και αγνοιας.μην βιαζεσαι λοιπον να τα ξανακανεις.εχεις την ευκαιρια απο εδω μεσα με διαβασμα και βοηθεια απο χομπιστες,να στησεις ενα πολυ ωραιο ενυδρειο

οποτε μην κανεις βιαστικες κινησεις.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-09-13 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01625 seconds with 10 queries