Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 01-07-05, 14:32
Το avatar του χρήστη Gorgi
Gorgi Ο χρήστης Gorgi δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-07-2004
Περιοχή: Αθηνα - Εξάρχεια
Μηνύματα: 287
Προεπιλογή

Βαζω 450 ml ζαχαρη και 1/2 κουταλακι του γλυκου μαγια. Ακομη βαζω 1/4 κουταλακι του γλυκου μαγειρικη σοδα (κραταει το ph απο μεγαλη πτωση).
Παντα διαλυω την ζαχαρη με χλιαρο νερο πριν την βαλω στο μπουκαλι και την μαγια, επειδη ειναι απο την καταψυξη την "ζωντανευω" ριχνοντας πανω της μερικες σταγονες χλιαρο (οχι πολυ ζεστο γιατι θα χαλασει) νερο.
Ακομη οταν φτιαχνω καινουργιο μιγμα δεν ξεπλενω το μπουκαλι και προσπαθω να κρατησω οσο περισσοτερο απο το ιζημα που εχει δημιουργηθει στον πατο του μπουκαλιου.
Με αυτον το τροπο εχω ~1 φυσ. ανα δευ/το για τουλαχιστον 20 μερες, μπορει και μηνα.
__________________
Γιώργος




Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01315 seconds with 10 queries