Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-09-13, 15:57
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios816 Εμφάνιση μηνυμάτων
βασικα οπως και να τη σβησεις τωρα τη διαροη θα την βρεις στο μελλον μπροστα σου θαναση ..αν εχει πορο η σιλικονη δεν θα σε κρατησουν ουτε τσιμεντα ουτε μονωσης .το καλυτερο θα ηταν να βγει-ξεκοληθει το ενα τζαμι και ξανα κοληση με προσοχη αυτη τη φορα .

η αποφασεις ειναι δικες σου φιλε μου.
δεν πρεπει να εχει πορο η σιλικονη. αν ηταν θα εχανε απο τα τζαμι... αλλα δεν εχω καν νερο, υδρασια εχω με με 2 κυβικα μεσα.
δεν ξερω πως να στο δωσω να το καταλαβεις.
ας τα παρουμε απο την αρχη στο θεμα που εχει κολληθει το τζαμι να καταλαβεις...
μπηκαν τα πλακακια στο σημειο που θα πατησει το τζαμι. τα πλακακια αρμολογηθηκαν. το πλακακι ειναι 10 εκατ. και το τζαμι πατησε με σιλικονη στα 7 εκατ. μας εμειναν 3 εκατ που εμεινε το πλακακι με τον αρμο του. αφου περαστηκε ολο το ενυδρειο μονωτικο περαστηκαν και τα 3 εκατ. που περισσευουν απο την πατουρα του τζαμιου. το μεγαλο λαθος μου ειναι οτι δεν εκοψα την περισσια σιλικονη που ειχε ξεσασει το τζαμι και μαλλον σε καποιο σημειο που εχει αρμο το πλακακι δεν περαστηκε καλα μονωτικο. το αποτελεσμα ειναι απο εκει να βρηκε καποιο πορακι η να ποτιζει ο αρμος και περναει την υγρασια πισω απο το πλακακι που οπως ειδες ειχε κενο και δεν ειχε καν κολλα.
αυτο που σκεφτομαι ειναι, να βαλω το ταχειας εξωτερικα, να αδειασω μετα το νερο, να κοψω την σιλικονη που εχει ξερασει το τζαμι και να μονωσω παλι εκει με μονωτικο το ενυδρειο. για να καλυφθει σωστα ολη η επιφανεια...
το προβλημα 90% ειναι στο αρμο του πλακακιου που σε καποιο σημειο εχει μεινει χωρις μονωτικο.
αν ειχα διαρροη με το σκαψιμο και την τρυπα που εχω ανοιξει , και με την πιεση του νερου, θα πεταγοταν το νερο.... αλλα παρ ολα αυτα ακομη και τωρα που ειναι σκαμενο δεν εχω το παραμικρο... λες και δεν εχω προβλημα...

δες την φωτο μηπος καταλαβεις αυτο που λεω....

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apva Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλογέμιστο Θανάσαρε!

http://www.aquarium-munster.com/en/f...ries/orca.html

Δοκίμασε αυτό, ούτε ξανά τσιμέντα και μονώσεις, ούτε φυσικά ξεκόλλημα του τζαμιού.

δειχνει καλο, αλλα το θεμα δυστυχος ειναι οτι το θελω αμεσα... πολυ δυσκολο να το εχω.
αυτο που λεω εγω ειναι οπως το παρακατω βιντεακι....

http://www.youtube.com/watch?v=bDzPneYFELY

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-09-13 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01652 seconds with 10 queries