Θέμα: Ich?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 11-09-13, 00:09
arion-p Ο χρήστης arion-p δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 08-05-2013
Περιοχή: Κερατσίνι
Μηνύματα: 106
Προεπιλογή

Δυστυχώς δεν έχω ακόμα controller, οπότε η θερμοκρασία ακολουθεί περιπου τις μεταβολές της θερμοκρασίας δωματίου, αλλά ~4°C χαμηλότερα. Γενικά η θερμοκρασία δωματίου δεν αλλάζει πάνω από 2°C κατά τη διάρκεια της ημέρας και από όσο μπορώ να παρατηρήσω του ενυδρείου ακόμα λιγότερο.

Το νερό της βρύσης είναι γύρω στους 24 αυτή την εποχή (πριν ένα μήνα ήταν στους 27!) οπότε για τις αλλαγές δεν νομίζω να εχω πρόβλημα ακόμα. Αποφάσισα μικρες αλλαγές για να μη στρεσσάρω το ψάρι αλλά αν είναι OK θα κάνω μία 50% για πιο γρήγορα. Αλλωστε από ότι το βλέπω δεν δείχνει ταραγμένο, μάλλον για ταλιμπαν τον κόβω: την πρώτη νυχτα του έκανα νηστεία μη μου ανεβάσει απότομα αμμωνία και αυτός πήγε και έφαγε καμιά 100η μικρά σαλιγκάρια και αυγά. Καθάρισε το ενυδρείο μέσα σε μία νύχτα και το πρωί την έπεσε στις ρίζες της ανούμπιας αφού δεν έβρισκε τίποτε άλλο να φάει!
-------------------------
Ξέχασα να γράψω ότι στην φωτο δεν φαίνονται τόσα πολλά στίγματα σε σχέση με όσα βλέπω εγώ από κοντά. Μοιάζουν σαν μικροί κόκκοι άμμου που έχουν κολλήσει πάνω του.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη arion-p : 11-09-13 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01304 seconds with 10 queries