δεν θολωνει,γινεται καφε.διαφανο.(αυτο που λεμε Black water)σε αρκετους δεν αρεσει,αλλα εγω δε μπορω το καθαρο(αχρωμο) νερο(clear water)
ασε που αρεσει και στα περισσοτερα ψαρια μαλακου νερου.(αποκει προερχεται και το μαλακο νερο στο οποιο ζουνε στη φυση παρεπιπτοντως)
το black water προσφερει πολλα στα ψαρια αλλα οι περισσοτεροι ειτε βαριουνται να ασχοληθουνε τοσο,ειτε κοιτανε τι τους αρεσει περισσοτερο στο ματι τους παρα το τι θελουνε τα ψαρια

κατα τα αλλα,γουστα ειναι αυτα
ολα τα ξυλα θα βγαλουνε και ολα θα αρεσουνε στα ancistrus.ισως το driftwood να τους αρεσει λιγο περισσοτερο απο τα αλλα,αυτη την αισθηση εχω.το πιο πολυ χρωμα απολα ομως θα το βγαλει το Mopani.για καποιο διαστημα τουλαχιστον.αργοτερα θα μειωθει αυτη η ποσοτητα.
αν σκοπευεις να βαλεις ψαρια νοτιας αμερικης θα σου ελεγα να βαλεις driftwood.