Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από goldfishprincess
Γειά σας! Καλησπέρα Έχω μείνει με ένα sarasa comet. Το άλλο...τι έγινε? και οταν με το καλο γυρισω απο τις διακοπες τελη αυγουστου Θα φροντίζει κάποιος το ενυδρείο όσο θα λείπεις?, θα τελειοποιησω το ενυδρειο μου. Τα βηματα μου πιθανως θα ειναι αυτα:
1. θα βαλω πολλες μεγαλες πετρες και πολλα φυτα. Τα χρυσόψαρα θέλουν χώρο...οπότε μην βάλεις πολλές πέτρες. Και από φυτά να επιλέξεις αυτά με χοντρό φύλλωμα
2. θα κανω το φιλτρο βιολογικο Δλδ?
3. τωρα σχετικα με τους ζωντανουρ οργανισμους:
σκεφτομαι εξης:
θα ήθελα να βάλω ακόμα ένα black moor Πόσα λίτρα το ενυδρείο και τι διαστάσεις?, ένα apple snail και μια red cherry Μία ίσον καμία! Μετά από λίγο ίσως γίνει γεύμα.... Θα μπορουσα να κανω οτιδηποτε, οσο να εχω οσο περισσοτερα απο αυτα που ειπα. Μου προτεινετε εναν συνδυασμο;;;κ καλυτερα να κρατησω μονο ττο σαρασα ή να βαλω κ μπλακ??
|
Πες μας μερικά πράγματα για το ενυδρείο σου...
Διαστάσεις, λίτρα, πόσο καιρό τρέχει, τι μετρήσεις έχεις στο νερό...κλπ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
|