Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-13, 21:58
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Καλώς ήρθες και από εμένα!!!
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και πιο πολύ με την συγκεκριμένη φράση του Chocolate:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα λίτρα και τα ψάρια, όπως ήδη ανέφερα, θα τα αποφασισεις στην πορεία, όχι στο ξεκίνημα... )

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yeyes Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ πολύ παιδιά,

-Οσο αφορά το φύτευμα, έχω καταλάβει οτι καλύτερα είναι να βάλω υπόστρωμα. Μήπως για αρχή μπλέξω με το υπόστρωμα? Πιθανότατα
-Θέλω να βάλω μαύρη άμμο - χαλίκι. Αυτο περιορίζει τα προς επιλογή φυτά και ψάρια ή είναι θέμα διακόσμησης? Φυσικά και ο τύπος τους βυθού παίζει ρόλο στο αν θες να το φυτέψεις και τι ψάρια θα βάλεις.
-Διαστάσεις που βολεύουν για την θέση που λέω να το τοποθετήσω είναι 100χ40χ50. Σε βλέπω για RIO180
Αυτο περιορίζει τον τύπο φυτών και ψαριών? Οι διαστάσεις του ενυδρείο (μήκος και ύψος περισσότερο) παίζουν πολύ συμαντικό ρόλο στο τι ψάρια μπορείς να βάλεις. ΠΧ Τα σκαλάρια εκτός απο λίτρα θέλουν και ύψος στο ενυδρείο (60+). Οι ροδόστωμοι ας πούμε θέλουν μήκος (1μ+)
Αυτά...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 01-08-13 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01316 seconds with 10 queries