Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-07-13, 17:44
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alchemist Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ρε παιδια..το ξερω!!

Δεν χρειαζεται να εισαι ιχθυοβιολογος για να καταλαβεις οτι
τα ψαρια αναπνεουν νερο...

μην το λες...

και μεις οξυγονο αναπνεουμε αλλα τι ποιοτητας?
δεν ειναι ολα ιδανικα σ αυτο το παλιοκοσμο που ζουμε...

οχι δεν ειναι.αλλα το οτι δε μπορεις να σταματησεις την παρανομη υλοτομηση στον αμαζονιο,δε σημαινει οτι πρεπει να βαζεις οτι ναναι νερο στα ψαρια...
αυτο τουλαχιστον περναει απτο χερι σου.αν δεν περναει,δεν ειναι υποχρεωτικο το ναχεις ενυδρειο.
δεν ειναι βαζουμε νερο σενα κουβα πεταμε μεσα ψαρια και τελειωσαμε....

για να βαλω οσμωση ποσο θελω?
δεν θελω 150-200 ευρω?

οχι.

αυτο εννουσα ''σιγα σιγα'' οταν θα μπορω θα βαλω!

δεν μου πεφτει λογος για τι βαθος χρονου μιλαμε με το "σιγα-σιγα",αλλα προσεχε μη τα τιναξουν ολα τα ψαρια σου μεχρι τοτε.

προς το παρον θα κανω οσες αλλαγες χρειαζεται για να
το κραταω οσο πιο βιωσιμο μπορω..
τις λυσεις στις ειπα παραπανω.τωρα το τι θα κανεις εξαρταται απο εσενα.παντως να ξερεις οτι αλλαγες με βρωμικο νερο δεν βοηθανε,οσες και να κανεις.
απλα μπαλωνεις μια κατασταση που ειναι ηδη ασχημη για τα ψαρια.φιλικα τα λεω,μην παρεξηγηθω,αλλα αφου μπηκες εδω μεσα να ρωτησεις,θα ακουσεις και τα καλα και τα ασχημα.

και στο κατω κατω,αφου θες να το πας σιγα σιγα,γιατι δε βγαζεις τα ψαρια να τα δωσεις,και ναφησεις μονο τα φυτα?και οταν βρεθει λυση για το νερο ξαναβαζεις τα ψαρια που θες.
δεν υπαρχει λογος να τους μεινουν κουσουρια απτα νιτρικα(αν δεν ψοφησουν δηλαδη) επειδη εσυ η εγω η οποιοσδηποτε δεν μπορουμε η δεν θελουμε να χαλασουμε λεφτα τωρα.

δεν διαφωνει κανεις με το να πας σιγα σιγα με το ρυθμο που θες.
με το οτι θα εχεις ψαρια μεσα μεχρι τοτε διαφωνω,εγω προσωπικα.

ασε μονο τα φυτα και βαλε κιαλλα,και οταν εισαι ετοιμος θαχει φουντωσει και το ενυδρειο και θαναι θαυμα για τα ψαρια.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01662 seconds with 10 queries