Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 11-06-05, 08:19
Το avatar του χρήστη netblues
netblues Ο χρήστης netblues δεν είναι συνδεδεμένος
Nada
 
Εγγραφή: 02-05-2004
Περιοχή: ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Μηνύματα: 6.302
Προεπιλογή

Αμα το νερο σχεδον στάζει και το βαλεις να πεφτει πάνω ή κοντα στο θερμαντηρα δεν υπαρχει προβλημα θερμοκρασιας .. (βεβαια ετσι η αλλαγή θελει χρόνο)
Οσο για το αντιχλώριο το ριχνουμε από πριν στο ενυδρείο.
Αν η αλλαγη νερού δεν είναι πολύ μεγάλη(<30%) και το νερο προστιθεται αργα, τοτε το χλωριο που υπαρχει διαλυεται σε πολυ μεγάλη ποσότητα νερού.
Επιπλεον, το αντιχλωριο κυκλοφορει παντού πολυ καλυτερα μεσα στο ενυδρειο παρα στο βαρέλι, οπότε ο χρόνος απορρόφησης μειώνεται σημαντικά

Εαν τηρηθούν τα παραπάνω τοτε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το εχω επιβεβαιώσει και πειραματικά ελεγχοντας για χλωριο μετά από αλλαγή. Το τεστ δεν καταφερε να το ανιχνευσει.

Απο κει και περα, αν υπαρχει η κατάλληλη δεξαμενή, αντλια, θερμαντηρας η προετοιμασια του νερού κανει τις αλλαγες ταχύτερες και πιο πρακτικές.

Απλά η πρώτη μέθοδος αν γίνει βιαστικά δημιουργεί εύκολα προβλήματα και γιαυτό τονίζουμε τις λεπτομέρειες.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01195 seconds with 10 queries