Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-07-13, 13:20
Commando Ο χρήστης Commando δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή

παιδια οπως εγραψα και πριν την αρογουανα την εδωσα λογο ελλειψης χωρου!!!!!τωρα μην μου πειτε οτι το 1 οσκαρ και οι 2 κλοουν(6εκ) εχουν προβλημα σε 240 λιτρα,γιατι αν ισχυει αυτο τοτε δεν υπαρχει λογος να εχουμε ενυδρεια!τωρα οσον αφορα αυτα τα ζωιφια επειδη δεν πεθαινουν με αλλαγες και παροτι εχω μειωσει και σχεδον κοψει το ταισμα αυτα αναπαραγονται και για αυτο το λογο πρεπει να παω σε φαρμακο!φυσικα και ξερω οτι τα φαρμακα ειναι η τελευταια επιλογη και φυσικα δεν προκειται να παω σε πετ σοπ να μου δωσουν για αυτο ρωταω πρωτα εδω την γνωμη σας!αν θεωρειται οτι ειμαι τετοιος τυπος που παει σε πετ σοπ και παιρνει οτι του δωσουν τοτε δεν θα ειμουν καν γραμενος σε αυτο το σαιτ ποσο μαλλον να σας ρωταγα!!οσο για την ιδεα του να δωσω τα ψαρια μου και να ξαναστησω το ενυδρειο επειδη βγηκαν αυτα τα ζωιφια δεν το συζηταω καθολου!!!θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε καποιο φαρμακο(αν ξερετε)και να μην αρχισετε συζητησεις περι το μεγεθος του ενυδρειου μου και την καταλληλοτητα των ψαριων μου!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01311 seconds with 10 queries