Καλησπέρα και καλώς ήρθες και από μένα.
Από τον υπολογισμό που έκανα, το ενυδρείο σου είναι λιγότερο από 20 λίτρα ( χωρίς να υπολογίσουμε και τα λίτρα που αφαιρούνται από το φίλτρο ).
Όπως σου είπαν και τα παιδιά πιό πάνω, δεν μπορείς να βάλλεις ούτε ένα χρυσόψαρο!
Εγώ στο δικό μου ( 125 λίτρα ) έχω μόνο τρία χρυσόψαρα ( Fancy ) και είμαι οριακά.
Εσύ φίλε εάν υπολόγισα σωστά αναφέρεσαι σε 5 χρυσόψαρα και ένα "καθαριστή".
Μην προχωρήσεις με τα χρυσόψαρα, εάν δεν θέλεις να τα βλέπεις να πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο.
Έχω προσωπική εμπειρία από γνωστή μου που με κάλεσε να δω το "ενυδρείο" της και προς έκπληξή μου είδα μία γυάλα 6-8 λίτρα με ΕΞΙ χρυσόψαρα. ( Λίτρο και χρυσόψαρο. Καλό έτσι? )
Της είχαν πει από το πετ, ότι μπορεί να βάλλει 4-5 και εκείνη έβαλε άλλο ένα για να μεγαλώσει την παρέα!!!!.
Μην ακούς όπως σου λένε και τα υπόλοιπα παιδιά ότι προσπαθούν να σου πασάρουν οι πετσοπάδες. Ρίξε λίγο ( έως αρκετό ) διάβασμα πρώτα, εάν θέλεις να προχωρήσεις σωστά και μετα βήμα-βήμα.
Σημ.: Μην νομίζεις ότι οι περισότεροι από εμάς δεν ξεκινήσαμε όπως εσύ. Σχεδόν όλοι κάπως παρόμοια ξεκινήσαμε.
Απλά, μαθαίνοντας από τις γκάφες μας, ο καθένας προσπαθεί να συμβουλεύσει όποιον ξεκινά, για να γλιτώσει κόπο-χρόνο-χρήμα και τα κακόμοιρα τα ψαράκια.
|