ερώτησης
ανδρεα
Senior Member
Περιοχή: φλωρινα

13-07-13, 13:16
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
γεια σας παιδιά έχω ένα μικρο ενυδρείο 30 λύτρα και δεν ξερω τι γίνετε μου πεφτη το ph και αποφάσισα να το κάνω από την αρχή αυτο το ενυδρείο. οπού θα μπει ένας μονομάχος!
η ερώτησης:
1) έχω ένα κομματι ξύλο όπου το έχω πάρει από πετ σοπ λογικά όπως κατάλαβα θα το βράσω? έτσι δεν ειναι?
2) το φίλτρο εχει χάση την ροή του όσο και να καθαρίσω το σφουγγαρακη πάλι την ειδια ροή εχει θα το καθαρίσω με νερό βρύσης εφόσον θα το ξανά στρώσω από την αρχή πρέπει να βράσω το σφουγγαρακη?θα το στρώσω με μπόλι όπου θα πάρω βιολογικό υλικό από το άλλο το ενυδρείο!
3) το υπόστρωμα ειναι Seachem Flourite επειδη ειναι πολύ καιρό εχει μπόλικη βρομιά για αρχή λέω να την βάλω σε κουβά και να την ξεπλένω. αλλά δεν ειναι ένα απλό υπόστρωμα και σας ρωτάω αν μπορώ να το βράσω?
ευχαριστω πολυ!!
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥
|