Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 09-07-13, 21:18
gregkn73 Ο χρήστης gregkn73 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 22-02-2013
Περιοχή: komotini
Μηνύματα: 341
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από golf4470 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως θα στο ξαναγράψω ότι στα 15 λτ δεν θα μπορέσεις να βάλεις πάνω απο 1-2 μαλακά άντε κ κανένα ζωανθους. Φιλικά πάντα, αν σε παίρνει καντο μεγαλύτερο. Τα λίτρα ειναι πολυ λίγα.
Αυτος παντως αλλα και αρκετα αλλοι χωρεσαν πολλα παραπανω στα μισα λιτρα Στο 20% απο αυτο να φτασω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ignatios Εμφάνιση μηνυμάτων
Γρηγόρη τα είπαμε και απο κοντά, σου εύχομαι να τα καταφέρεις, άλλα πιστεύω ότι θα σε τυραννήσει πολύ τόσο μικρό. Αν μπορούσες να το μεγαλώσεις λίγο θα σε γλίτωνε από πολλούς μπελάδες.
Απο εβδομαδα αν καταληξω στη διαταξη σου ερχομαιιιιιιιιι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιστεύω πως το refugium θα δουλέψει. Εγώ θα έβαζα μόνο chaeto, ο βράχος λόγω της χαμηλής κυκλοφορίας θα μαζεύει detritus και θα ανεβάζει νιτρικά. Εξάλλου για τόσο μικρή ποσότητα βράχου δεν αξίζει.
Φυσικά θα σου πω και εγώ... πως πρώτο θαλασσινό χωρίς να έχεις ένα ζευγαράκι κλοουνάκια αξίζει? Κάνε τα λίτρα τουλάχιστων 40.
Καλή αρχή!!
Για τα λιγα λιτρα εγραψα και εγω οτι εν γνωση μου μπλεκω, αλλα εγραψα τους περιοριστικους λογους... Αυτο που με καιει να καταληξω για να επισκεφτω τον ιγνατιο, ειναι αν προχωρησω στην κλασικη διαταξη sump/refugium ή σε αυτην που σκεφτηκα και σας περιεγραψα?
Σε αυτο θα ηθελα τις γνωμες σας....
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01486 seconds with 10 queries