Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 28-06-13, 14:29
ΘΥΡΑ7 Ο χρήστης ΘΥΡΑ7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-04-2013
Περιοχή: Πειραιά
Μηνύματα: 37
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από boutas ski Εμφάνιση μηνυμάτων
οπως στα λεει ο φιλος nick74 ειναι .. εχω και γω ενα μονομαχο σε 60αρι και το ψαρακι ειναι ηρεμο τρωει απο το χερι μου και κολυμπαει συνεχεια εχει δειξει αλλο χαρακτηρα σε σχεση με αυτο που θα εβλεπα ΕΑΝ ειχα μιρκοτερο ενυδρειο...θα ηταν ενα ψαρι χωρις κινηση.

οι γαριδες αν και δεν ειχα ποτε μου (μιας και σοβαρα το ενυδρειο το χειριζομαι απο τοτε που γνωρισα τα παιδια εδω μεσα, ουτε χρονο) απο φωτο που βλεπω ,γαριδαδικων ,μου τρεχουν τα σαλια (χεχε)...!!
γαριδαδικο φιλε μου δεν το σκεφτομαι πλεον.δεν μου αρεσει η ιδεα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ κακη επιλογη τα 20 λιτρα, αποκλειεται να καταφερεις να κρατησεις εκει μεσα τις απολυτα σταθερες συνθηκες που θελει το ειδος, ασχετα με το τι διαδιδουν οι μαγαζατορες και καποιοι υπερμαχοι των μαυρων εποχων.
Κανονικα σε κατω απο 50-60 λιτρα ψαρι δε μπαινει, και οσο πιο αρχαριος εισαι τοσο περισσοτερα τα λιτρα που θες για να μην προκαλεσεις καποιο προβλημα.
Ο μονομαχος επειδη μπορει να επιβιωσει αναπνεοντας ατμοσφαιρικο αερα λογο λαβυρινθου ειναι το πιο παρεξηγημενο ψαρι και ενα απο τα πιο ταλαιπωρημενα απο νεους -και παλιους- χομπυστες. Φτανει να αναλογιστεις πως μιλαμε για ενα ψαρι 7 cm
εχω δει μονομαχο που ζει ακομα και σε γυαλα ομως.ειναι λαθος αυτο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΘΥΡΑ7 : 28-06-13 στις 14:29 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01493 seconds with 10 queries