Μάνο αυτό που σου είπαν στο εν λόγο μαγαζί έχει κάποια βάση.Αν ψάξεις θα βρεις τις απαντήσεις σου.Πληροφορικά όμως θα σου πω ότι εξαρτάται από το είδος της ρίζας και τι προετοιμασία έχεις κάνει πριν το βάλεις μέσα.Π.χ. για την ρίζα mopani θα πρέπει να πλυθεί καλά να βραστεί αρκετές φορές να βγάλει όλους τους "χυμούς" σε κουβά με συχνές αλλαγες νερού και μετά εισαγωγή σε ενυδρείο.Αλλά φιλική συμβουλή που σίγουρα θα στην πούνε και άλλοι πολλές ερωτήσεις αρχαρίων υπάρχουν ήδη απαντημένες αν θα δεις και εσύ σε παλαιότερα πόστ,Γι αυτό υπομονή επιμονή και καλό

.Θα είμαστε πάντα εδώ για λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου ή προβληματισμό σου.
Φιλικότατα Ιορδάνης.