Το καλύτερο είναι να μην χρησιμοποιήσεις κλουβί παρά μόνο όταν θελήσεις να το ζευγαρώσεις.Να το έχεις ελεύθερο και μπορείς να φτιάξεις από μόνος σου μια μικρή ζούγκλα σε μια γωνία του σπιτιού σου.
Να ξέρεις ότι η αναπαραγωγή είναι αρκετά δύσκολη,γιατί τα θηλυκά συνήθως τρώνε και σπάνε τα αυγά τους,μην τα έχεις ποτέ μαζί κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής,(αν είναι αγαπημένο ζευγάρι ,το αρσενικό ταίζει πολλές φορές το θηλυκό,αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις το θηλυκό επιτίθεται στο αρσενικό)είναι ικανά μέχρι και να εγκαταλείψουν την φωλιά τους.
Λατρεύουν το μήλο,το μαρούλι,το καρότο και το μπρόκολο,επίσης λατρεύουν τον
καθρέφτη μιας και είναι αρκετά παιχνιδιάρικα.Εγώ είχα στην ντουλάπα μου στις πόρτες εξωτερικό καθρέφτη και όλη την ώρα χάζευε μπροστά.
Σε περίπτωση ασθένειας,θα το δεις να είναι μελαγχολικό,να κάθεται σε μια άκρη και δεν θα έχει όρεξη να φάει.
Eύχομαι να σου πάνε όλα καλά!
