Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-13, 10:49
paraliotis Ο χρήστης paraliotis δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: katerini
Προεπιλογή

το ενυδρειο ειναι 118*56*51
σιγουρα θα ηταν καλυτερο το κοντρα πλακε απλα to mdf το ειχα και επειδη κανω και αλλες κατασκευες με αυτο οπως κουτες ηχειων οπου λογω πολλων db οι πιεσεις στιγμιαια ειναι τεραστιες ( 152+db για 8sec) ειμαι απολυτα σιγουρος για την αντοχη του σαν υλικο. περνοντας το και ενα χερι πολυεστερα το εκανα αδιαβροχο.
εξωτερικα το ξερω οτι δεν ειναι ομορφο αλλα ειναι απλα ενα μερος του τελικου project. θα μπουν φωτο μολις τελειωσει. με λιγα λογια δεν θα φαινεται πουθενα ξυλο.
οσο για τον πατο να αναφερω οτι κολληθηκε πρωτος πανω στο ξυλο πριν ξεκινησει η κατασκευη και κολληθηκε με πρεσσα μαραγκου. ενα ολοκληρο βραδυ εμεινε στην πρεσσα με μπολικη κολλα. εχει γινει ενα σωμα με το ξυλο πιστευω θα ειναι λιγο δυσκολο να εχω προβλημα απο εκει. το μονο που με απασχολει με τα κολληματα ειναι το θεμα του καθαρισματος τους που προανεφερα
-------------------------
φιλε nick74 το project μου ξεκινησε για ξυλινο αλλα δεν ηξερα τι υλικο να βαλω πανω στο ξυλο για να μονωθει και να μην ειναι τοξικο. δεν ειχα ψαξει αρκετα. το βρηκα βεβαια καταλαθος εχθες αλλα ηταν αργα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paraliotis : 15-06-13 στις 10:49 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01273 seconds with 10 queries