στο Leroy merlin χτες.
κατι τετοιο θα εβαζα,με liner και εξωτερικη επενδυση πετρας,(η χωρις),και μπορει να "συνδεθει" ανετα με το υπολοιπο κομματι με τα φυτα.μου αρεσανε πολυ οι εξαγωνες που τις ειχε σε δυο μεγεθη.αν δεν ειχα βρει τη δικια μου θα εβαζα μια τετοια στο μπαλκονι ανετα.
για την επενδυση ειδα χτες στο ιδιο μαγαζι,πολυστερινη ετοιμη σκαλισμενη και βαμενη σε στυλ πετρας.δυστυχως δεν το ηξερα οταν εφτιαχνα τη δικια μου,θα με ειχε γλυτωσει απο αρκετη δουλεια.
υπαρχει ομως και αλλο ειδος επενδυσης παλι με οψη πετρας που ειναι σαν λαστιχενιο καπως,πανω σε υφασματινο πλεγμα και το ειδα σε αλλο μαγαζι με εργαλεια χρωματα κλπ.δεν γνωριζω που χρησιμοποιειται αλλα κιαυτο βγαινει σε διαφορα σχεδια και χρωματα.αν και δεν ειναι τοσο αναγλυφο οσο η πολυστερινη γιατι ειναι αρκετα πιο λεπτο.αλλα δεν ητανε ασχημο.