Θέμα: eheim η fluval
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-06-13, 11:35
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Δεν ξερω για ποιο matrix μιλατε. Δεν μπορουμε να μιλαμε για απατες και ομοιοτητες χωρις στοιχεια που μπορουν να ευσταθουν σε δικαστηριο σε περιπτωση μήνυσης, ή ακομα κι αν τα εχουμε τα στοιχεια, γιατι να τρεχουμε?
Στο κατω κατω γιατι ειναι απατη? Πουλαει κατι καποιος σε οτι τιμη γουσταρει. Ή το παιρνεις ή παιρνεις κατι αλλο.
Ειμαι πχ ο οικος καρτιε και ξεκιναω απο το παρισι και παω και αγοραζω απο ενα εργαστηριο στο κουκακι ενα χρυσο δαχτυλιδι με 20 ευρω. Το εισαγω στη γαλλια, βαζω το προσωπικο μου και το καθαριζει, το γυαλιζει, το βαζει και σε ενα κουτι μου με την μαρκα απεξω και το ξαναεξαγω στην ελλαδα και το πουλαω 2000 ευρω.
Δικαιωμα μου δεν ειναι?
Αν θελεις αγορασε το.
Αν δεν θελεις, αντε βρες το δαχτυλιδι στο κουκακι, αγορασε το και γυαλισε το μονος σου.
Αν πεις οτι ειμαι απατεωνας μπορει να μου τη βαρεσει μια μερα και να σε κλεισω και φυλακη.

Εγω μιλαω για την ελαφροπετρα που ειναι απο τα καλυτερα βιολογικα υλικα που υπαρχουν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για την ακριβεια το 6-12mm

Θελει ξεδιαλεγμα, να κρατησουμε μονο τα ασπρα πετραδακια (εχει και γκρι και καποια με μαύρους υελώδεις κρυστάλλους επανω τους, τα βγαζουμε) μετά πολύ καλό πλύσιμο (με τρίψιμο των κόκκων). Αν μπει σε σαμπ θελει απο πανω κατι να το σφηνωσει -πχ σφουγγαρι- γιατι καμια φορα επιπλεει
...........

Page generated in 0,01381 seconds with 10 queries