Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #97  
Παλιά 31-05-13, 20:50
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

ναι.αν παρεις την απλη ενυδρειακη(την πιο φτηνη)δεν θα ειναι ποσιμο το νερο.θα πρεπει να βαλεις κ την τελικη μοναδα επανεμπλουτισμου του νερου.
για τα ψαρια δεν σε ενοχλει γιατι μπορεις να κανεις μιξη καθαρο με βρωμικο ΑΟ εφοσον στο ξαναλεω τα προφιλτρα της ΑΟ κρατανε ολες τις υπολοιπες βρωμιες που εχει το νερο της βρυσης σου.(αν εχει)
δηλαδη αν στο νερο σου εχεις κατι που το προφιλτρο ανθρακα και sediment που θαχει η ΑΟ δεν ειναι ικανα να το κρατησουνε,τοτε το βρωμικο της ΑΟ θα εξακολουθει ναναι ακαταλληλο.

σε αυτη την περιπτωση οσον αφορα τα ψαρια,χρησιμοποιεις το καθαρο της ΑΟ και σκευασματα ετοιμα τα οποια εμπλουτιζουνε το νερο και του δινουν τα χαρακτηριστικα που θελεις.

ο delta σου εβαλε λιστα πιο πισω με το τι κραταει καθε φιλτρο.
το τι ποσοστο μιξης θα κανεις για τα ψαρια σου,εξαρταται απτο το τι χρειαζονται τα ψαρια(διαβαζεις το προφιλ τους),τι σκληροτητα εχει το νερο στη βρυση σου και τι σκληροτητα θαχει το βρωμικο της ΑΟ.παιρνεις τεστ κ το μετρας.κ μετα πειραματιζεσαι με τη μιξη για να πετυχεις αυτο που θες.δεν ειναι δυσκολο ουτε τοσο πολυπλοκο οσο ακουγεται.ολοι ετσι κανουμε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01293 seconds with 10 queries