Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #96  
Παλιά 31-05-13, 17:52
Το avatar του χρήστη boutas ski
boutas ski Ο χρήστης boutas ski δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-02-2013
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 364
Προεπιλογή

για να μιλαμε και με αριθμους.... με 50 ευρω αγοραζω αυτην την οσμωση.. http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=30174 + το φλασ κιτ εξτρα 9 ευρω

πιο πανω λες : τα συστηματα ΑΟ για ποσιμο νερο ομως(αυτα που μπαινουν κατω απτο νιπτηρα) δουλευουνε λιγο διαφορετικα και οχι ακριβως ετσι,οσον αφορα την αναμονη και τα σταδια φιλτρανσης.(σε αυτα μπαινει αλλο ενα σταδιο "φιλτρανσης" στο τελος που εμπλουτιζει το νερο και το ξανακανει ποσιμο.γιατι οταν βγαινει απτη μεμβρανη το νερο ειναι "γυμνο" απο οποιοδηποτε στοιχειο("καλο" και "κακο")
αυτο μπορει να γινει και στις ενυδρειακες ΑΟ.
δηλαδη για να καταλαβω αφου βαλω το παραπανω συστημα το νερο μου δεν θα ειναι ποσιμο??!! θα πρεπει να παρω εξτρα φιλτρο για να γινει ποσιμο?? αρα ξεφευγουμε σε τιμη 120+ απο οτι ειδα για κατι οικιακα οπου φανταζομαι κανει και για ενυδρειο και για ποσιμο...

και κατι τελευταιο το νερο αφου η οσμωση το κανει "γυμνο" τα ψαρια δε τα πειραζει ?? ή δεν κανουμε αλλαγες ποτε με 100% νερο οσμωσης ? ετσι ωστε να παρει και λιγο απο το αλλο νερο που εχει και καλα και κακα. αν ναι σε τι ποσοστο πρεπει να γινει το "μειγμα" 50 -50 ? οποτε αυτο μπορει να γινει και στο ποσιμο?
-------------------------
θα τους στειλω ενα email να με βοηθησουν τα παιδια στο καταστημα σιγουρα απλα για να κατανοησω και 5 πραγματα πρωτα ρωταω και δω...!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 31-05-13 στις 17:52 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01558 seconds with 10 queries