λοιπον μου ειπαν απο την δ.ε.υ.α.ξ οτι θα ερθουν απο δευτερα να μετρησουν στο σπιτι μου το νερο... Καλο αυτο...
οσο αναφορα την πηγη μου ειπε οτι καμια πηγη στην ελλαδα δεν ειναι ποσιμη γιατι δεν πεφτει χλωριο μεσα..
για τον τροπο με τον ζεολιθο και τον ανθρακα βαζω λοιπον σε ενα 30αρι μπετονι νερο και μεσα το φιλτρο με ολα αυτα τα υλικα για ποση ωρα ?
για την α.ο. που λεμε αλλα προς το παρον δεν μπορω να μπω και σε αυτο το εξοδο καταλαβα οτι ναι μεν καθαριζει τα παντα αλλα θελει μιση ωρα να τραβαει νερο για να βγαλει "καλο" νερο και το νερο που θα τρεχει τι θα το κανω πεταμα?? κατι ειχα διαβασει να συνδεσω λαστιχο και να τρεχει σε κουβα ή στο μπαλκονι στα φυτα κ.α. αλλα οσο πιο κρυο μετα γινεται το νερο τοσο πιο δυσκολα δουλευει δηλαδη το χειμωνα το νερο εδω ειναι κρυσταλλο τι γινεται τοτε? και το να "πεταω"- ξοδευω τοσο νερο δεν θα ελεγα οτι το βλεπω και πολυ σωστο.... και αν θελω να πιω νερο για μενα τι θα πρεπει να κανω να περιμενω 30 λεπτα να δουλευει η οσμωση και μετα να πιω?
παντως θελει αρκετα πραγματα και εκει κατι μετρητες ,μεμβρανες κτλ
-------------------------
και κατι ακομα... ΔΕΝ υπαρχει αλλος τροπος να παιρνω το νερο της βρυσης και να ριχνω καπως τα νιτρικα που μονο αυτο ειναι το ζητουμενο?? (τουλαχιστον απο το νερο της βρυσης) εκτως Α.Ο. αυτο με το ζεολιθο αρκει και το ανθρακα??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 31-05-13 στις 09:43
Αιτία: Automerged Doublepost
|