σακη σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο και δεν πηγε αδικα μιας κ ισως αυτο που πηρα να ειναι μερικα πεταμενα ευρω κ για μενα!οκ το θεμα ειναι να μαθαινουμε κιολας!κ γενικα ειμαι θετικος να ακουω γνωμες ασχετα αν ολοι μου λενε ασπρο κ εγω λεω μαυρο!θελω γνωμες!παναγιωτη σ ευχαριστω γτ μου εβαλες σε μια σειρα το θεμα Α/Ο απλα να σημειωσω οτι την εχω παρει καινουρια πριν απο περιπου 2μιση μηνες!οσο για τους ανεμηστηρες ναι μου ειπαν οτι κανουν καλη δουλιτσα αν κ ο στοχος μου δεν ειναι να το παγωσω απλα να βγαλω το καλοκαιρι κοντα στους 25 βαθμους!τωρα που μπηκε σε λειτουργια κ μεχρι να δω τι θα κανω με κοντρολερ θα το παρακολουθω λιγο περισσοτερο αν κ μια εξυπνη ιδεα που διαβασα στις οδηγιες τους ηταν να τους βαλω σε χρονοδιακοπτη να δουλευουν οταν εινια αναμενα τα φωτα!αλλα γενικα μπορεις να ρυθμησεις ενα χρονοδιακοπτει να τους βαζεις να δουλευουν ολο το 8ωρο που ειναι αναμενα τα φωτα και μετα π.χ ανα 1μιση ωρα να δουλευει ωστε να μην προλαβει η θερμοκρασια να κανει μεγαλα σκαμπανεβασματα!! (το μιαμιση ωρα ειναι τυχαιο)
|