Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-13, 18:51
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nektamen Εμφάνιση μηνυμάτων
θαναση σοφη η επιλογη σου κατ'εμε και εγω αυτα θα εβαζα, εχει ο θειος μου γουρνα με ασπρο πλακακι και ειναι τελιως χαλια απο αισθητικης πλευρας στο ματι, ασε που το βασικοτερο ειναι οτι μολις χτυπαει ο ηλιος και φωτιζει μεσα τα ψαρια ζαλιζοντε (δεν το θελουμε αυτο).

Το μονωτικο πως το βλεπεις ?,αντεχει στην τριβη ? ,εχει γινει ενα με το πλαισιο?
Τζαμια ποτε με το καλο ?
ναι το λευκο το φοβομουν οποτε το γκρι που σκεφτομουν απο την αρχη θα βαλω.
και αναλογα με τον φωτισμο μπορει να παιξει και να εχει βαθος στο ματι...
οσο για το μονωτικο ειναι πολυ καλο!!!!
το εχω δουλεψει σε διαφορα υλικα πανω και εξηγω....
πανω σε πολυεστερα, χωρις ασταρι δεν επιασε και γρηγορα ξεκολλησαν κομματια, πανω σε ξυλο με ασταρωμα επιασε πολυ καλα εκτος απο ενα σημειο το οποιο καποια βλακια εκανα εγω και ανοιξε εκει.
πανω σε τσιμενο σε εξωτερικη λιμνη που το χτυπανε οι καιρικες συνθηκες και χωρις ασταρι τρεχει τωρα 4-5 χρονια χωρις κανενα προβλημα...
το μονωτικο γινετε ενα με το μπετον, η γενικα με οτιδηποτε χτισμενο λογο οτι ειναι τσιμεντοειδους βασης.
αν το μονωτικο μεινει χωρις να μπουν πλακακια η κατι αλλο απο πανω χρειαζεται να μπει και ενα προσθετο που κανει το μονωτικο ελαστικο. εγω επιδη θα μπουν πλακακια απο πανω οποτε δεν θα δεχθει τριβες η κατι αλλο το εβαλα σκετο....
παντος ειναι απο τα πολυ καλα και φτηνα υλικα αν χρησημοποιηθει σωστα....
-------------------------
παιδια περιμενοντας να στεγνωσει καλα η μονωση, εκανα εργασιες περιμετρικα!!!
περασα ενα χερι μονωτικο ολο τον χωρο που θα ειναι πανω και γυρο απο το ενυδρειο και πιο πισω θα κλειστει...
ολος ο χωρος περιμετρικα θα περαστει αλλο ενα χερι μονωτικο και μετα θα βαφτει!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 28-05-13 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02013 seconds with 10 queries