Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-13, 08:19
Το avatar του χρήστη Akakios Miskos
Akakios Miskos Ο χρήστης Akakios Miskos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι νεοστημενο το ενυδρειο? Γιατι πολλες φορες εγκλωβιζονται αν εχουμε στρωσει το χαλικι και ριχνουμε απο πανω νερο.
Όχι, τρέχει πάνω από χρόνο..

Παράθεση:
Μηπως κανεις καπως αποτομα τις αλλαγες νερου και το νερο αναταρασσει ετσι το χαλικι, εγκλωβιζοντας αερα?
Δεν νομίζω..

Παράθεση:
Αν δεν ειναι τιποτα απο αυτα, απλα εγκλωβιζονται αερια γιατι δεν αεριζεται σωστα το υποστωμα. Τα αερια μπορει να γινουν επικινδυνα με τον καιρο, μεχρι και θανατηφορα. Τα malaysian trumpet snails κανουν καταπληκτικη δουλεια σε αυτο το θεμα, αεριζοντας ουσιαστικα το υποστρωμα με την κινηση τους.
Θα ήθελα να βάλω κάποιο σαλιγκάρι ώστε να καθαρίζει λίγο και τον βυθό αλλά δεν ξέρω αν θα τα βγάλει πέρα με αυτό ή αυτά... Τα τελευταία (pictus) θα τα δώσω οπότε δεν θα είναι πρόβλημα.

Παράθεση:
Τωρα να σου πω να βαλεις ενα καλαμακι και να τρυπας το βυθο ωστε να φυγει ο αερας, μπορει να ειναι πολυ επικινδυνο για τα ψαρια σου και δεν θα το συνιστουσα.
Η μόνη λύση για να φύγουν είναι η σκούπα πριν από την αλλαγή αλλά δεν ξέρω πόσο επικίνδυνη είναι η απελευθέρωση τους...
Πάντως το χαλίκι πιάνει καφέ άλγη στην επιφάνεια του και νομίζω πως γι'αυτό εγκλωβίζονται οι φυσαλίδες...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01463 seconds with 10 queries