Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 28-04-13, 22:07
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

αυτα ειναι...
Οταν τα λεω εγω εδω και χρονια ερχονται διαφοροι και μιλανε για αργα ψαρια που θελουν μια γωνια, που δε θελουν λιτρα, που προτιμανε τα 30 λιτρα απο τα 60, που ...πνιγονται στο πολυ νερο και αλλες τετοιες αηδιες, επειδη πολυ απλα δεν εχουν δει ποτε φυσικες συμπεριφορες, και το μονο που γνωριζουν και θεωρουν φυσιολογικο ειναι ενα ψαρακι περιορισμενο στο Αλκατραζ περιμενοντας να πεθανει.
Τωρα σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι δοκιμαζουν τα πολλα λιτρα και καταλαβαινουν οτι μιλαμε για κινητικοτατο υπεροχο ειδος.
Μακαρι οσο πιο γρηγορα γινεται να ξεφυγουμε απο τη βαρβαροτητα των μικρων κελιων και να τους δωσουμε αυτο που τους αξιζει.

Πολυ προσφατα ειδα splendens εκτροφης σε 500ρι.
δε διεφερε ιδιετερα, εκτος οτι η κινηση του ειναι λιγο πιο αργη (λογικο), κατα τ αλλα οργωνε ολο το ενυδρειο διπλα σε δισκακια.

Οσον αφορα τη στηλη του νερου, υπαρχει πιθανοτητα τελικα να μην παιζει ρολο, ΟΜΩΣ προσωπικα θα επιμεινω στα 20 cm max για το λογο οτι και οι βιοτοποι τους ειναι αβαθη οποτε απο τη στιγμη που δε γνωριζω αν η υψηλη στηλη τον κουραζει δε θα ρισκαρω κατι τετοιο.
Η κατασκευη εξ αλλου ενος χαμηλου ενυδρειου με μεγαλο μηκος και σχετικο πλατος παρουσιαζει πολλες προκλησεις και σιγουρα οι εμπειροι του ειδους θα βρουν ενδιαφερον ενα τετοιο στησιμο
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01418 seconds with 10 queries