Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-13, 12:42
Το avatar του χρήστη golf20
golf20 Ο χρήστης golf20 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chrisvari Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου αυτού του τύπου οι διαχυτήρες δουλεύουν σωστά μόνο με μπουκάλες που έχουν συγκεκριμένες υψηλές πιέσεις.Με diy co2 δεν νομίζω να κάνουν δουλειά.Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια για να πω με σιγουριά αλλά όταν ψαχνόμουν κι εγώ όλοι μου γράφανε οτι δε θα έχω αποτέλεσμα οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο.Όταν ανοίξουν τα φώτα του ενύδρείου,αν τα καταφέρω,θα τραβήξω ένα βιντεάκι με το πως δουλεύει το σύστημα και θα το ανεβάσω.
Και το δικό σου σύστημα φαίνεται οτι κάνει πολύ καλή διάχυση πάντως.Απλά με την αεραντλία που έχω οι μικρές αυτές φυσαλίδες που βγαίνουν,δεν πάνε κατευθείαν κατακόρυφα προς τα πάνω αλλά μετάφέρονται στο κέντρο του ενυδρείου με αποτέλεσμα μεγαλύτερη παραμονή τους στο νερό κι άρα ακόμα καλύτερη διάχυση.
χρησιμοποιούσα 3-4 μήνες γυάλινο διαχυτήρα με diy co2, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την πίεση αλλά έπρεπε να τον καθαρίζω κάθε μήνα το πολύ γιατί μπούκωνε, με τη μπουκάλα δεν τον έχω δοκιμάσει, ίσως λόγω μεγαλύτερης πίεσης να μην μπουκώνει τόσο συχνά.
στο video πρέπει να δίνει πολύ co2, σε εμένα με 150 φυσαλίδες το λεπτό (περίπου) και κυκλοφορητή 400L/H δεν βλέπω καθόλου φυσαλίδες να βγαίνουν, έχω βάλει και ένα κομμάτι σφουγγάρι βέβαια στον πάτο του μπουκαλιού.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01740 seconds with 10 queries