Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 26-04-13, 13:55
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

οκ,καταρχην δεν ειπε κανεις να βαλεις μονο γαριδες.αυτο που που ειπα προσωπικα ητανε να μην βαλεις ψαρια μαζι με γαριδες.η μαλον οτι εγω προσωπικα δεν θα εβαζα.

οσον αφορα τα υπολοιπα,τα 60 λιτρα δεν ειναι λιγα αλλα δεν ειναι ουτε και πολλα.ενταξει αν τα συγκρινεις με μια γυαλα 3 λιτρων ειναι πολλα.αλλα αυτο δε σημαεινι οτι ολα τα ψαρια μπορουν να ζησουν οπουδηποτε επειδη εμας μας φαινονται "πολλα" τα λιτρα.

ουτε σημαινει οτι ζουνε σωστα επειδη εμας μας φαινονται "χαρουμενα".

τα ψαρια δεν εχουνε τροππο επικοινωνιας οπως ειναι τα σκυλια.ο μονος τροπος που εχουνε ειναι να παρουσιασουνε προβληματα στην υγεια τους καποια στιγμη και τοτε τις περισσοτερες φορες ειναι αργα για να κανουμε κατι.αρα το σωστο ειναι να προβλεψουμε τι θα γινει και να στησουμε το ενυδρειο με βαση την προληψη καταστασεων.

και για να γινει αυτο,πρεπει να λαβουμε υποψιν,το τελικο μεγεθος του ψαριου(στη φυση) τι συνθηκες χρειαζεται στο νερο,τι συνηθειες εχει στη φυση,με τι τρεφεται και γενικως τι προτιμαει το ψαρι.αν το ψαρι ζει σε γρηγορα νερα και κολυμπαει γρηγορα δε μπορουμε να το βαλουμε σε ενυδρειο μονομαχου που θελει σχεδον στασιμο νερο.ουτε σε κοντο σε μηκος ενυδρειο αφου δε θαχει τον απαραιτητο χωρο να κολυμπησει.


οταν προκαλουμε σε ενα ψαρι νανισμο βαζοντας το σε ενυδρειο που δεν ειναι καταλληλο για αυτο,ειναι σαν να το βασανιζουμε.ειναι καλυτερα να βαλεις μικροτερα ειδη και να εισαι ασφαλης παρα να βαλεις ενα ψαρι που ξερεις εκ τον προτερων οτι θελει μεγαλυτερο ενυδρειο.η ακομα και αν υπαρχει η περιπτωση να μεγαλωσει στο ενυδρειο περισσοτερο αποτι θα μεγαλωνε στη φυση.(πρεπει και αυτο να το λαβεις υποψιν)...

γιαυτο υπαρχουν τα προφιλ των ψαριων.για να τα διαβαζουμε και να μπορουμε να διαλεξουμε.(και οχι μονο)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01888 seconds with 10 queries