Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy
Υπάρχει και πλαστική και υφασμάτινη σίτα (οπως αυτες απο τις μπομπονιερες)..να προσέξεις μην εχει ουτε πολυ μεγαλο αλλα ουτε και πολυ μικρο ''ματι''... οκ !!
Για την ζέστη θα χρειαστείς ενα diy συστημα με χρονοδιακόπτη και ανεμιστηράκια υπολογιστή...υπάρχει και σχετικο θέμα στις κατηγοριες DIY νομίζω... ναι το εχω δει και το ετοιμαζω ουτως η αλλως για το δικο μου ενυδρειο οποτε μαζι θα γινει και αυτο..!
θα πρεπει βέβαια να προσέχετε την εξατμιση-αναπληρωση του νερου...
Υπόστρωμα δεν θα χρειαστείς...με 3 δάχτυλα χαλαζιακή αμμο ή ψιλο χαλικι θα εισαι οκ....μπορείς να βάλλεις ολα τα ευκολα φυτα(εξαρταται και απο το φωτισμο..)
anubia
java fern
valissneria
hygrophila polysperma
java moss κ.ο.κ ...υπαρχουν πολλα ευκολα φυτα που το μονο που απαιτουν ειναι ενα γενικο υγρο΄λίπασμα(πχ seachem flourish) το υγρο λιπασμα χρειαζεται ?? γιατι στο δικο μου δεν εχω ριξει ποτε, εχω ομως κατι βιολογικα μακαρονια τα οποιο εχουν σιδηρο μεσα και ειναι ειδικα για τα φυτα (ετσι εγραφε το κουτι) περαν τουτου δεν εχω ριξει-βαλει τιποτα στο ενυδρειο μου για τα φυτα
Ξαναλέω για το φωτισμο ---> http://officemarket.gr/media/prods/7/75803.jpg
ειναι τύπου pl οπως τα μικρα εργοστασιακα ενυδρεια...
για οτι αλλο θες ρωτα
|
οκ και για το φωτισμο
ευχαριστω
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από boutas ski
ναι πλαστικη απλα ελεγα να την καρφωνα στο ξυλο με καρφωτικο που εχει σιδερακια.
ΕΡΩΤΗΣΗ το ξυλο απο μεσα μερια να το κανω τιποτα με κανα λουστρο? γιατι θα μουλιασει απο την υγρασια...!!!(απ'εξω θα βαφτει στανταρ αλλα απ'εξω φανταζομαι δεν εχει θεμα απο μεσα ομως?) ενα ενα τα θυμαμαι και γω...
|
και μια απαντηση γι αυτο θελω...!!