Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 24-04-13, 21:34
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stefanos098 Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν το σκεύτηκα και καθόμουν όλη νυχτα κι διάβασα εδω στο φόρουμ σκέφτομαι να πάρω ένα ενυδρείο για τον μονομάχο τι μου προτείνεται; Και τι μπορώ να βάλω μέσα; Αν γίνετε να είναι μεχρι 70 λίτρα δεν μπορώ περισσότερο λόγο χώρου...


μια χαρουλα ειναι, και επισεις δε θα δυσκολευτεις να βρεις και μεταχειρισμενο αν παιζει οικονομικο προβλημα (τα 60ρια ειναι τα πιο συνηθισμενα ενυδρεια).
Με ουδετερο χαλαζιακο χαλικι η αμμο, μπολικα φυτα (βρισκεις επισεις απο κλαδεματα συγχομπυστων) ελαφρυ φωτισμο και μερικα φυτα επιφανειας, θερμαντηρα γυρω στους 27 και φυσικα ενα φιλτρο και μπολι θα τον εχεις μια χαρουλα.
Αφου τελειωσεις και με τα μπολιασματα μπορουμε να συζητησουμε για τροφες
Η atison's beta pro που ειπε ο Maveric ειναι πολυ καλη τροφη, οπως επισεις και αρκετες ακομη οπως krill, bloodworm, artemia, black musquito larve, white worm, γεωσκωλικας, grindal αποξηραμενες γαριδουλες κτλ κτλ κτλ (σε διαφορες μορφες οπως ζωντανο, κατεψυγμενο, αποξηραμενο) οπως επισεις για κανα δυο γευματα τη βδομαδα θες καποια φυτικη οπως αρακα, σπιρουλινα, καροτακι, φυτικα flakes κτλ η και οι diy τροφες που εχουν κατα καιρους περιγραφτει, και ακομα και τροφες για θαλασσινο οπως myssis η κωπηπποδα κτλ κτλ κτλ (προκειται γενικα για παμφαγο ειδος που θελει ποικιλια)
Γενικα ποικηλια τροφων ειναι καλυτερα απο μονοφαγια, αλλα οπως και να χει η τροφη ειναι δευτερευον θεμα επι του παροντος. Αυτο που προεχει ειναι ενα σωστο ασφαλες και υγειες ενυδρειο με τα λιτρα του, το θερμαντηρα του, το φιλτρο του και φυσικα τα φυτα του.
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01892 seconds with 10 queries