Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-13, 14:07
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Notis_xalandri Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι εργαζοταν και για αυτο τον λογο πηγα και στο αλλο για να διασταυρωσω τις αποψεις.Και στα δυο μου ειπαν για το Ich οτι αμα θελω να το εξαλειψω και να μην ξαναεμφανιστει πρεπει να το στεγνωσω.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι οι αλλες θεραπειες δεν λειτουργουν απλα αυτη εμενα προσωπικα μου φαινεται πιο σιγουρη.
Αααα.
Στο πετσιτι πηγες και δεν μιλησες με βιολογο αλλα με νεο ιχθυολογο, απο αυτους που καποια στιγμη θα αρχισουν να εργαζονται σε ιχθυοκαλλιεργειες, ταιζοντας τσιπουρες και λαβρακια (δεν εχουν γνωσεις στα ενυδρεια - εκτος λιγων εξαιρεσεων), εχουν μια ακαδημαικη γνωση γενικοτερα, και που προσλαμβανονται γιατι οι μισθοι τους επιδοτουνται.
Και στο αλλο πετσοπ (ηταν μηπως κι αυτο πετσιτι ?) ρωτησες με τετοιο τροπο ωστε πηρες την απαντηση που περιμενες. πχ "αν στεγνωσω το ενυδρειο θα εξαφανιστει το ich?"
Οπως οταν καποιος αν ρωτησει "μπορω να παω Λονδινο μεσω Μοσχας"? δεν μπορεις να του πεις οχι
Εχω καλη φαντασια?
Αν κανεις αναζητηση σε παλαιότερα θεματα για "ιχθυολογος", θα βρεις "διασκεδαστικες" συζητησεις.

ΟΚ εχεις δρομο μπροστα σου.

Page generated in 0,01413 seconds with 10 queries