Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #46  
Παλιά 14-04-13, 20:57
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια αλλο το να συζηταμε για το ποιες ειναι οι οσο γινεται ιδανικοτερες συνθηκες (που κατα την γνωμη μου ειναι πολλα λιτρα, χαμηλη σταθμη, ψιλοχαμηλο ph και σκληροτητες, καφε νερο, πολλα ευκολα φυτα, φωτισμος οσο γινεται πιο κοντα στην αναπαρασταση της τροπικης μερας, μεση θερμοκρασια 27,5 κτλ κτλ) κι αλλο να ψαχνουμε γιατι πεθανε το ψαρακι.
Αυτο που θεωρω 10000% βεβαιο ειναι πως κανενας μονομαχος -και μαλλον κανενα ψαρι- δεν πεθανε επειδη εζησε 3-4 μερες σε μη ιδανικες συνθηκες (ακομα και σε αθλιες συνθηκες να ζουσε δεν υπαρχει καμια περιπτωση θανατου σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα... αυτα φαινονται μακροχρονια).
Το μονο που μπορει να στειλει ενα ψαρι με την εισαγωγη του σε νεο ενυδρειο ειναι αν δε γινει καθολου προσαρμογη, και εχουμε μεγαλες διαφορες παραμετρων.
Αν δε συνεβει κατι τετοιο, τοτε το προφανες ειναι πως το ψαρακι ηταν ηδη αρρωστο, και εφ οσον δεν περασε καποιο διαστημα προληπτικης καραντινας δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν καλυτερο να γινοταν μια θεραπεια σε ολοκληρο το ενυδρειο μη τυχον και εχει φερει μαζι του κατι μεταδοτικο (κατι σε απολυμανση πχ με esha2000 η κατι αναλογο)
Συμφωνοι.
Απλα παρεθεσα την αποψη μου περι της θερμοκρασιας 26.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01693 seconds with 10 queries