Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #19  
Παλιά 02-05-05, 03:13
Το avatar του χρήστη Fonamstel
Fonamstel Ο χρήστης Fonamstel δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-02-2004
Περιοχή: Μεταξύ Σίνδου και Περαίας
Μηνύματα: 513
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Fonamstel
Προεπιλογή

harisp...Κατ' αρχήν φυσικά και έχεις το δικαίωμα να εκφέρεις μια γνώμη.

Σε ΚΑΜΜIΑ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ δεν εννοούσα "καταναγκασμό συμμετοχής". Η βασική μου απορία ήταν "Μήπως κάποιοι έχουν "εγγραφεί" με διπλό όνομα - ξέχασαν το ένα και χρησιμοποιούν το άλλο.... ". Δηλαδή μήπως υπάρχουν "ανενεργά" accounts... "ξεχασμένα" accounts... "παρατημένα" accounts κλπ.

Οσο για το "αν δεν έχεις να πεις κάτι καλύτερα να μη μιλάς" ... έχω μια απορία:

Σε πολλά threads (καλό παράδειγμα είναι και το παρόν thread) δημιουργούνται "παρεξηγήσεις" - "misunderstandings" είναι ο σωστός όρος, δεν βρίσκω κατάλληλη ελληνική λέξη τέτοια ώρα... η αγγλικούρα του internet μας έχει κάνει να ξεχάσουμε τη μητρική μας γλώσσα...

Αν κάποιος απλά διαβάζει το μπορντ για να μάθει κάποια πράγματα η για οποιονδήποτε άλλο λόγο... δεν του δημιουργούνται απορίες???
Δηλαδή ποτέ δεν χρειάζονται κάποιες διευκρινίσεις? Πάντα γράφονται εδώ μέσα "σαφέστατα" και "κατανοητά" posts??? - αυτό δυσκολεύομαι να καταλάβω σε αυτούς που λένε "όταν δεν έχεις να πεις κάτι σημαντικό καλύτερα να σωπαίνεις". Δηλαδή αυτοί που γράφουν είναι τόσο "αστέρια" που δεν δημιουργούν καμμία απορία σε αυτούς που τα διαβάζουν ?

Και ένα δεύτερο - πολύ μικρότερης σημασίας - πες τουλάχιστον ένα "γεια"... [μια καλημέρα είναι αυτή, πες την κι ας πέσει χάμω].

Τώρα αυτό το "...αν ας πούμε ορίσετε πως για να είναι κανένας μέλος του forum αυτού θα πρέπει να έχει έναν minimum αριθμό posts..., αν ποτέ γίνει, να είσαι σίγουρος οτι θα είμαι ο πρώτος που θα "ρίξει μαύρη πέτρα" στο board.

Συμφωνώ απόλυτα στο "...να βλέπατε ποιος μπαίνει κ παρακολουθεί τα δρώμενα και ποιος όχι.... Αν κάποιος πχ έχει "να πατήσει" στο board μερικά χρόνια... μάλλον τα έχει παρατήσει. Λογικά, πρέπει να είναι εφικτό κάτι τέτοιο...

============
EDIT
Το βρήκα. "misunderstandings" = παρανοήσεις.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02189 seconds with 10 queries