Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-13, 15:34
manos76 Ο χρήστης manos76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ...
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
ενα προιον το οποιο εχει κατηγορηθει ως υποπτο καλο ειναι να το αποφευγουμε.
Μπορει να μην υπαρχει προβλημα, αλλα για ποιο λογο να το ρισκαρεις?

1 κιλο ζαχαρη, ενα μπουκαλακι κοκα κολας, λιγη μαγια και δυο μετρα σωληνακι κανουν στην τελικη πολυ καλυτερη δουλεια απο τη χημεια
-------------------------

εγω παντως εχω κοψει και το αντιχλωριο (αποχλωριωνω φυσικα αλλα με αλλους τροπους) και ολα πανε καλυτερα
Σωστός... εχω αυτοσχέδιο CO2 3 μπουκάλια του 1,5 λιτρου με μαγια κ.λ.π. το excel το πήρα σαν σημπλήρωμα.. και το μετάνιωσα... θα το ρίχνω στης γλαστρουλες μου με τα λουλουδια λίγο λίγο..στα χερσαία φυτά εξάλου υπάρχουν λιπάσματα που έχουν (για καλήτερα αποτελέσματα σε άρρωστα φυτά) οργανικό άνθρακα..

Και εγω τα τελευαία 3 χρόνια σταμάτησα το αντιχλώριο, τα χουμικά και άλλα πρόσθετα..(για τα λιπάσματα δυστυχώς δεν έχω βρεί εναλλακτική λύση) το νερο όσο μπορω το ετοιμάζω με όσο το δυνατόν φυσικά μεσα. Το αποχλωριώνω με φίλτρο ενεργού άνθρακα, υπάρχουν και φίλτρα που κρατούν εκτός απο τα χημικά και τα βαριά μέταλλα Α/Ο κ.λ.π(εαν υπάρχουν στο νερό βέβαια)..
.. και αυτό το γράφω γιατί κάμια εταιρία δεν έχει πεί ποτέ τι γίνονται τα βαριά μέταλλα που δέσμευουν τα αντιχλώρια τους...

π.χ κάθονται στον πυθμένα? εαν ναι για πόσο καίρο? και μετά τι? θα...τα ρουφίξει η σκούπα βυθού?..όλα..? οξυδώνονται η όχι? εαν ναι...σε πόσο καιρό και τι παράγωγα μπορει να έχουν?

Συγνώμη εαν γίνομαι ενοχλητικός αλλά απο τα λίγα που ξέρω στην χημεία καταλαβένω οτι η εταιρίες λένε έλαχιστα πράγματα για τα προιόντα τους... και αυτό με χαλούσε παλαιότερα... τώρα που βρήσκω εναλλακτικές λύσεις χέρομαι

..και εαν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει, προτείνει, για πιο υγιεινή συντήρηση τον ψαριών μας ας το μοιραστεί μαζί μας
Αν και εδω σε αυτό το φόρουν έχουν γραφτεί τα πάντα γύρω απο αυτά τα θέματα.. αλλά όσο ζούμε μαθαίνουμε περισσότερα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01501 seconds with 10 queries