Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #48  
Παλιά 25-03-13, 04:57
foxylady Ο χρήστης foxylady δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 16-02-2013
Περιοχή: Thessaloniki
Μηνύματα: 26
Προεπιλογή

Αγαπητέ nick 74
Η ορολογία της αποπαρασιτωσης είναι μια και κοινή για ολα τα ειδη και γενη των ζώων.
Σε δεύτερη φάση καλο θα ήταν ίσως να διαβάσετε όλο το thread απο την αρχη πριν προβείτε στην οποιαδήποτε κατακριτέα άποψη σας.
Τρίτον δεν γεννηθήκαμε όλοι με ενυδρεια στο σπίτι μας.
είμαι σίγουρη πως αν παίρνατε σκύλο η μαϊμού η φίδι η Αλογο η οποιοδήποτε αλλο παραγωγικό ζώο και δεν ξέρατε το να κάνετε με μια ασθένεια που αντιμετωπίζει το ζωακι σας.. θα ψάχνατε την πρώτη λύση που θα βρισκόταν μπροστα σας..!!
Επειδη λοιπόν είμαι σίγουρη οτι αποκλείεται να έχετε παραπάνω γνώσεις απο εμένα για τα ανωθι ζώα πως θα σας φαινόταν αν είχατε τελικα ενα ζώο με προβλημα εγω να σας κοροϊδεύω για την απειρια σας στον τομέα αυτο ;;;!!!
Με κίνητρο λοιπόν την απειρία μου απευθύνθηκα στον Πετ σοπα ο οποίος οτι είχε να μου πει ήταν ειπε πιστεύω είναι Παρασιτο ( μπορει να μην ξέρει δεν θα τον σκότωσω κιόλας) η μπορει να μην ήθελε να αναλάβει και αυτός την ευθύνη άρα κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία ανθρώπων που αναφέρεται και εσείς στους ευθυνοφοβους λόγω μη επαρκών και σε βάθος γνώσεων η γνώμη μου..
Επειδη λοιπόν εδω μπήκα για να λαβω γνώσεις και να βοηθήσω το ψάρι μου έστω και αν είναι αργά η αν μπορούμε να το προλάβουμε γιατι έχει θέληση ζωής θα σας παρακαλούσα να μην με απασχολείται με άσκοπα σχόλια του τύπου μήπως είμαι ο τάδε η ο δεινά ( αναφέρομαι στο πρωτο σχόλιο σας,ούτε θυμάμαι καν τι γραψατε!)και επειδη ο τάδε η ο δεινά που αναφέρετε μου είναι και παντελώς άγνωστος αφου το σπαμαρατε που το σπαμαρατε το θέμα βάλτε τουλάχιστον ενα λινκ μπάς και μάθουμε και κατι παραπάνω..
Φιλικά foxylady
-------------------------
Σε ευχαριστω nazgul το θέμα με τα ανασηκωμενα λεπια δημιουργήθηκε μόλις είχα πρωτο δημοσιεύσει και αυτο φαινετε να έχει υποχωρήσει και το χρωμα του εχει επανελθει .
το μονο που μένει είναι το φουσκωμα και να σου πω την αλήθεια αν δεν ήταν τόσο έντονο βάση της συμπεριφοράς του θα σου έλεγα οτι είναι το ίδιο ψάρι με οταν τον πηρα που φαινομενικα δεν ειχε προβλημα
τωρα που τον έβαλα σε ενυδρειο τελικα μετα την πρόχειρη μετάβαση είναι και πιο χαρούμενος θα έλεγα του άρεσαν ιδιαίτερα κάποια ξύλα και ανουμπιας που του έβαλα που φτάνουν πολυ κοντα στην επιφάνεια και παει και την άραζει εκει .. Όπως έκανε και πριν που του είχα τις ανουμπιας ελεύθερες μέσα στο νερό
Ακόμα ψάχνω για κερατοφυλλο αλλα θα το βρω που θα παει!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 25-03-13 στις 04:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01628 seconds with 10 queries