Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 22-03-13, 16:39
yannis Ο χρήστης yannis δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 30-08-2004
Περιοχή: Αττική
Μηνύματα: 367
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ikaria_jim Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα παιδια....χωρις να εχω ξεκινησει ακομα το στησιμο...θελω να παρω καποια πραγματα....θελω να βαλω αυτο το φυτο http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2817
οποτε θα βαλω ενα λιπασμα κατω...αυτο θα το κανω στην μια πλευρα...μα λιγες ριζες μαζι... απο την αλλη σκευτομαι να βαλω αρκετες πετρες...να κανω ενα βουναλακι...και λεω να βαλω λευκη αμμο....τι πετρες θελω?για γκαπι...υποστωμα θα παω σε αυτο http://petcumulus.gr/index.asp?page=...id=668...χαλια η ιδεα η καλη...?
Το υποστρωμα καλο φαινεται αλλα στην θεση σου δεν θα εμπλεκα με ειδικα υποστρώματα. Θα εβαζα παντου μόνο χαλαζιακη αμμο. Διαφορετικα μπορεις να χρησιμοποιησεις ψιλοκκοκο χαλαζιακο χαλικακι, (πιο καταλληλο για φυτεμενο σε σχεση με την αμμο), και να τα υποστηριξεις με μερικες ταμπλετες βυθου.

Χαλαζιακα υλικα προτεινω για να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αργοτερα και με αλλα ψαρια που θελουν μαλοκο νερο.

Στα γκαπι που θελουν σκληρο νερακι, μπορεις να βαλεις και ασβεστολιθικα υλικα. Το ιδιο ισχυει και για τις πετρες, οποιες και να βαλεις ειναι οκ αρκει να ειναι καθαρες, δεν χρειαζονται καποιες ειδικες. Εγω μαζευω απο την παραλια και ειναι ολες ασβεστολιθικες.
__________________
Καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν τον χριστιανισμό χωρίς την κόλαση
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01527 seconds with 10 queries